Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się facet starszy o 14 lat

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 20 lat a on 34, nie znamy sie za bardzo, pracujemy tylko w jednej firmie... Jesteśmy tylko na "cześć", czasem coś więcej. Ciągle o nim myśle i naprawdę mi się podoba, wątpie że z wzajemnością, chociaż czasem wydaje mi sie że tak. Jestem trochę nieśmiała i wstydziłabym mu się powiedzieć że wpadł mi w oko, bo mogłabym sie tylko ośmieszyć.. Co robić?

Gość gość
wyjąć z oka

Gość gość
Mam podobną sytuację. Z tym, ze ja mam 24 a on jest po 50. Strasznie na mnie działa.

Gość gość
różnicę będzie widać najbardziej jak Ty będziesz miała 36 lat a on 50 !!! :o Ty jeszcze młoda, może laska, a on dziadkowaty już :o

Gość gość
i mam to w dupsku :) a ty sie tym przejmujesz :D haha ciekawe ..z jakiej racji , to on bedzie z nia sypaił a nzie z toba, o tacy ludzie jak try to najweiskze zło tego swiata ,plotkarzu, lepiej jakby miała być starsza nie :D:D:D to by była dopiero jazda bez trzymanki

Gość gość
Za stary dla Ciebie. Fajny jest teraz ale później bedzie juz tylko gorzej

Gość gość
ma niestaty racje. czas zapiernicza jak szalony i nim sie obejrzysz bedziesz miała tylko co on a on starszy gosciu kolo 50tki to dopiero jakzda.

Gość gość
Wiem, "za stary", ale strasznie na mnie działa:/ nie przestanę o nim myśleć ot tak...

Gość gość
Ty bedziesz w pełni sil a on bedzie miał problemy z erekcja ;)

Gość gość
Ja mam 16 lat i jestem z chłopakiem, który ma 25 lat i jest nam bardzo dobrze. Poznaliśmy się jak miałam 13 lat byliśmy koleżeństwem ale od kiedy skończyłam 15 lat zaczęliśmy się spotykać.

Gość gość
19.43 umiesz liczyć??? autorka pisze o róznicy 14 lat a nie 9 !

Gość gość
Ale 9 lat to nie 14 ;) roznica ponad 10 lat w te czy w te jest dla mnie za duza, nie wiem jak dla autorki

Gość gość
W moim związku różnica wynosi 12 i jakoś się tym nie przejmujemy. Mój chłopak powtarza że dla miłości wiek nie ma znaczenia, liczy się uczucie

Gość gość
25 lat i 16 latka i do tego facet 22lata przyjaźni się z 13latką przecież to chore to się nadaje do sprawy dla reportera