Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie czuję się atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

lato to dla mnie straszna pora roku. Nie lubię pokazywać swojego ciała...mam cellulit na nogach i pupie (odżywiam się zdrowo, ćwiczę ale to nie pomaga - na profesjonalny zabieg mnie nie stać), do tego pajączki na nogach (problemy z krążeniem)...i mały biust, problemy ze skórą - mnóstwo śladów, przebarwień i blizn. I póki co nie mogę nic z tym zrobić...czasami mi trochę szkoda, ze nie mogę poleżeć na kocyku nad jakąś wodą czy coś..

Gość gość
Możesz.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba Cellulit... mam rozstępy... mam,a leżę bo uwielbiam słońce.

Gość gość
Wyskakuj z ciuchow i nie przejmuj sie glupotami, nikt nie jest idealny:)

Gość gość
kurczę..nie mogę jakoś :( wydaje mi się, ze wszyscy się na mnie patrzą i się ze mnie smieją...

Gość gość
Olewaj wszystkich.

Gość gość
To moze pomysl, ze wszyscy patrza i podziwjaja cie.

Gość gość
Kobieta jest piękna na tyle, na ile się czuje. Bądź piękna!

Gość gość
dzięki za wszystkie miłe słowa ;) ale nie wiem czy kiedykolwiek się przełamię...

Gość gość
Kiedyś też tak myślałam co ludzie powiedzą, będą patrzeć itp. Teraz mam to w d***e. Idź sobie na basen albo pojedz nad morze to zobaczysz jakie "super ciała" się pokazują. Nie będziesz miała kompleksów.

Gość Narzeczony
Słuchaj, coś Ci powiem. Te "idealne", piękne dziewczyny są do... wiadomo. Mi tam się takie nie podobają, są nudne i mają do zaoferowania jedno. Bądź sobą i to będzie najlepsze. Nie ma sensu się stresować jakimiś niedoskonałościami. Swojego 26-letniego przemądrzałego karakana 152 cm z wielkimi okularami i wadą wymowy nie wymieniłbym na żadną modelkę. Bo która inna jest taka jak ona? Żadna. Szaleję za nią! A jak ubierze sukienkę i szpilki... Ho ho. Nie ma sobie równych.

Nawet jest takie powiedzenie (dokładnie go nie zacytuję) : w wieku 20 lat każdy martwi się co ludzie o tobie powiedzą, w wieku 30 lat jest to dla ciebie obojętne, a w wieku 40 lat dochodzisz do wniosku, że ludzi nie obchodzi twoja osoba I jaki z tego wniosek ??? I pokazuj swoje ciało, bo za 10 lat spojrzysz na swoje zdjęcia i powiesz jaka byłam ładna, a nie pokazywałam się

Gość gość
wiem, że za parę lat będzie tylko gorzej..człowiek się starzeje itrzeba się z tym pogodzić. Tylko, ze jak w około widzę same ładne, prawie idealne dziewczyny. Nie to, ze ja nie dbam o siebie - dbam! tylko to nie przynosi mi efektu :(

Gość gość
dzięki :)

Gość gość
wrzuć na luz kobietooo :)