Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak musi być?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze wiedziałam że tak skończę. Nigdy nic mi nie wychodziło. Nikt mnie nigdy nie lubił. Zawsze byłam najgorsza. Czemu jest tak że inni mają wszystko? Jak byłam mała to bajki miały zawsze taki przekaz że trzeba być sobą a prawda jest taka że to g****o prawda. To samo w szkole że trzeba być grzecznym a to właśnie niegrzeczni mają najlepiej. Doszłam do wniosku że trzeba mieć to coś bo inaczej g****o masz w życiu. tym czymś to jest kasa uroda lub wybitny talent do czegoś jeżeli tego nie masz masz g*******e życie . takie moje przemyślenia życiowe :(

Gość gość
wcale tak nie musi być tylko inaczej spojrz na życie :) doceń to co masz zamiast sie wkurzac na to czego nie masz doceń,że widzisz,możesz widzieć tyle pięknych rzeczy np piękne kwiaty :)

Gość gość
Co konkretnie Ci nie wychodzi? Pidejmujesz jakieś dzialania rzeczy zmienic zycie czy tylko marudzisz

Gość gość
Moim zdaniem ważne jest zdrowie, rodzina i przyjaciele a nie jakieś upadki,każdy w życiu robi coś źle i czasami mu nic nie wychodzi ale nie wolno się załamywać. Pamiętaj, że kiedyś będziesz miała o 100 razy lepiej i to będzie taka nagroda za to ze miałaś źle