Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy więcej nie zwiąże się z prawiczkiem!

Polecane posty

Gość gość

Nie będę się rozpisywała tylko was ostrzegam! Nie wiążcie się z prawiczkami! Oni są chorzy psychicznie! Mój były był prawiczkiem i ciągle tylko chciał lizać mi krocze i robić minetę. Ubzdurał sobie, że stanie się mistrzem w robieniu dobrze kobiecie. Nigdy nie uprawialiśmy seksu normalnego tylko przez 2 miesiące naszego związku on pieścił mnie ustami i ręką. Całe noce spędzone razem i tylko oral w jego wykonaniu. Od teraz pytam się każdego faceta już przy pierwszej okazji czy uprawiał seks.

Gość gość
mój był prawiczkiem a teraz jest najlepszy więc nie p*****l suchych kawałków

Gość gość
Chlopak sie staral, pewnie przezylas nie jedno uniesienie i jeszcze narzekasz, sama nie umialas przejac inicjatywy i doprowadzic do zblizenia?

Gość gość
przecież ona leżała jak kłoda i jeszcze ma jakieś ale :-)

Gość gość
nie czepiajcie się autorki prawda jest taka, że jej chłopak nie miał jaj bo to facet powinien prowadzić kobietę w świat seksu a nie ona jego taka prawda

Gość gość
Od teraz pytam się każdego faceta już przy pierwszej okazji czy uprawiał seks. xx A Ty prawiczków nazywasz chorymi psychicznie. Dobre.

Gość gość
On cos jej dawal, ale ona nic nie wspomina jak mu sie odwdzieczyla, z tego co napisala on ja lizal,a ona lezala jak placek:D

Gość gość
nawet sie dobrze pewnie nie podniecila i myslala ze koles wejdzie w nia na sucho

Gość gość
Autorka to zimna kłoda taka prawda :):):)

Gość gośćwolnaodiluzji
a ja uwielbiam wprowadzać i nie lubię roli kłodowej więc schematy stosuj do siebie ,w świecie namiętności nie ma słowa powinien jest pasja i koniec kropka,koleś miał fazę na jedno a ona nie miała na nic ,bo palcem nie kiwnęła proste