Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

Co to znaczy jak dziewczyna nie spuszcza z ciebie wzroku ?

Polecane posty

Zawiesila spojrzenie? Pewnie cierpi na katatoniczną schizofrenię, wiem co to bo też tak mam

O, rany... Powodów może być mnóstwo. Od tego, że jej się spodobałeś (i to pewnie chcesz usłyszeć), po taki, że się po prostu zamyśliła i gapi się w cokolwiek bądź, przez taki, że masz coś na nosie albo że przypominasz jej kogoś, tylko nie wie kogo.

Gość gość
ale głupoty "powodów może być mnóstwo", jakie mnóstwo? Kto ma w zwyczaju gapić się na kogoś z powodu innego niż to, że ten ktoś go zainteresował...? Nawet jak ktoś ma coś na nosie to się człowiek nie gapi na niego w nieskończoność, bo to by było nieuprzejme. Ja jak już faktycznie nie mogę od kogoś odwrócić wzroku to albo jest absolutnie piękny/piękna, albo jest w trakcie tworzenia sztuki (gra, śpiewa, ogólnie robi coś, co mnie wzrusza czy tam porusza), albo mnie interesuj***ardzo.

Gość gość
możesz mieć muchę na czole.

Gość gość
Za malo danych. Z jakichs powodow nie moze sie na ciebie napatrzec, wszystkie inne wnioski bylyby przedwczesne. Najlepiej zapytac ja, moze sie dowiesz czegos fajnego.

Gość gość
Jest szpiclówą (policyjną, dziennikarską) i stara się zapamiętac jak najwięcej szczegółów. Miała okulary?

Gość gość
Moze zapomniala okularow i zastanawiala sie, czy jestes jej dawno zaginionym przyjacielem z dziecinstwa? :) Ja uwielbiam sie gapic na ludzi i w sumie fajnie pomyslec, ze jakis niesmialy facet gdzies sie zastanawia, dlaczego patrzylam mu w oczy przez bite trzy sekundy.