Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem jeszcze z kobietą, ale mam juz problem

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciółkę od ponad roku. Jest dla mnie ważna, ale jeszcze z nią nie jestem z powodu tego, ze nadal kocham swoją byłą, z którą rozstałem się 3 lata temu. Z przyjaciółką znamy się trochę dłużej, a od ponad roku zaiskrzyło bardziej pomiędzy nami, z tym, ze przyjaciółka mnie pokochała i jest gotowa na związek, a ja jeszcze nie i prosze ją wciąż o dłuższy czas. Problem polega na tym, zer przyjaciółka dla mnie bardzo się stara. jest to dobra kobieta, która o mnie dba, mogę zawsze na nią liczyć we wszystkim. Wiem, ze mnie kocha, bo bardzo to czuję i też mówi o tym i szanuje to, że ja póki co związać się nie mogę, bo wciąż myślę o swojej ex. Problem polega na tym, ze przyjaciółka wciąż chce bym razem z nią wychodził. Chciałaby, byśmy raz w tygodniu chodzili na kawę lub pizzę. Ostatnio zaproponowała mi wypad do zoo w swoje urodziny, ale się wkurzyłem, bo chciałem w domu odpocząć i trochę na nią nakrzyczałem, ze myśli tylko o sobie i tych swoich urodzinach. Jest zaddrosna, ze wychodzę z inymi ludźmi, a nią nie wychodzę. Oczywiście, ona mówi, ze jak gdzieś pójdziemy, to za siebie zapłaci, ale nie o to chodzi, a o to, ze wciąż mi głowę tym zawraca, wciąż jakieś wyjścia proponuje. CZy ja jako jej jeszcze nie facet muszę ją zabierać gdzieć? Jak widzicie tę sytuację?

Gość gość
Nie powinieneś być na każde jej skinienie

Gość gość
A dlaczego jej nigdzie nie zabierzesz?

Gość gość
Wez się w garść i w koncu zapomnij o byłej. Nie bez powodu nią jest. Po co marnujesz czas w życiu na rozmyślenia, chłopie bierz sie w koncu za ta co masz! Kto wie, moze to wlasnie ta jedyna, widać że kobiecie zalezy na tobie to moze w koncu coś bus z tym zrobil. Jest zazdrosna ze wychodzisz ze znajomymi ale nie z nią? Kobiety tak mają tego nie ogarniesz, po prostu chce żebyś uczestniczył w jej życiu a ona w Twoim.

Gość gość
Tylko je jeszcze nie mogę tego odwzajemnić i postarać się coś zrobić dla niej, bo wciąż myślę o ex. Wciąż w głębi duszy mam nadzieję, ze zrozumie swój błąd i wróci do mnie. Moja ex nie traktowała mnie powaznie. BYły oświadczyny i wszystko, ale ona ciągle latała z ainnymi facetami, zdradzała

Gość gość
Nie daj się owinąć wokół palca :)

Gość gość
Czyli po prostu nie jest ciebie warta, mialam tali sam problem tylko ze w druga stronę :-P ale uwierz mi, przejdzie ci tylko przestań rozpamietywac i zadreczac się. Nie marnuj siebie i otoczenia, zapomnij i zaczni zyc od nowa :-)

Gość gość
Starałem się zapomnieć, dlatego tak latałem za moją przyjaciółką. Myslałem, ze mi przejdzie, ze ta dobra kobieta uleczy moje rany. jednak tak się nie stało, ona mnie pokochała, chce związku, a ja ją uwielbiam, ale nie jestem gotowy na związek i nie kocham jej tak szaleńczo jak ex, dla której byłemw stanie zrobić wszystko i dać wszystko