Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy dostali zaproszenie na ślub mojej siostry ciotecznej a ja nie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam myśleć. Moi rodzice dostali, brat, a ja nie. Nie kontaktujemy sie wiec nawet nie mam jak zapytac tej siostry czemu ja nie dostalam. A poza tym głupio chyba tak pytac- czemu mnie nie zaprosilas? Przykro mi tylko z tego powodu. Nie wiem co robic.

Gość gość
Dzięki za jakieś pocieszenie. Ty dostałeś i nie poszedłeś a ja nie dostałam i nie pójde.

Gość gość
Ja chyba tez chora. Albo jakas nienormalna. Trudno. Pogodzę się z tym że potraktowana zostałam jakbym była nikim

Gość gość
Pewnie jeszcze dostaniesz. Nie martw się. Ile do wesela?

Gość gość
Obecnosc na weselu trzeba potwierdzic do poczatku sierpnia. Oni juz zaproszenia maja od kilku tygodni. Takze nie dostane juz pewnie. Jakbym miala dostac to bym dostala na ten sam adres bo slane byly na domowy nasz.

Daj spokój, ochrony z kalasznikowami tam nie będzie, będzie tłum gości i nawet Cie nie zauważą, przemkniesz,najesz sie, pewnie będzie zapasowy talerzyk :)

Gość gość
Dzięki za pociesznie. Ja już czarne wizje zaczęłam mieć. I smutno mi było, bo sama siedze w domu i zamartwiam sie

Gość gość
"miałam raz taką sytuacje, czułam się fatalnie ale oni nie zrobili tego specjalnie." No ale wtedy poszłaś? Czy co zrobiłaś? Bo ja nie wiem jak sie zachować....

Gość gość
Jak to nie wiesz jak się zachować? Skoro nie dostałaś zaproszenia to nie idziesz. Nie wiem w ogóle jak możesz rozważać pójście tam :O nie masz honoru?

Gość gość
Matka, ojciec, brat pojda, a ja nie. głupszej sytuacji w zyciu nie mialam

Gość gość
Ale ile masz lat ty i twój brat? Mieszkacie w jednym domu?

Gość gość
Ja mam 25 brat 26, nie mieszkamy w domu rodzinnym bo wyjechalismy na studia. Zaproszenia przyszly do domu rodzinnego.

Gość gość
u mnie też była podobna sytuacja z rodziny ojca ktoś się chajtał w sumie ich nie znam tak czy siak jakaś tam ciotka ojca czy kuzynka dzwoniła do babci że będzie wesele i że mają się szykować czy coś tam babcia dostała zaproszenie wujek też my oczywiście nie ojciec troszkę czuł żal potem dzwoni ta matka panny młodej czemu nie dzwoniliśmy bo trzeba potwierdzić a tata mówił że nie dostał zaproszenia i nie wiedział okazało się że poczta musiała zjeść list ja i tak nie pojechałam tylko rodzice

Gość gość
Faktycznie dziwna sytuacja i przykra. U nas w rodzinie w ubiegłym roku kuzynka zaprosiła na wesele moich rodziców,mnie z mężem, moją siostrę z mężem,a mojego brata z żoną już nie. Fakt,że mamy już swoje rodziny i każdy mieszka gdzie indziej,ale bratu było przykro,że tylko on z rodziny został pominięty.

Gość gość
Też pomyślałam sobie,że może to wina poczty.

Gość gość
No to nie iść? Bo ja nie wiem co robic. Moja ciotka- matka mojej siostry ciotecznej wg mojej mamy chce zebym byla. Bo jak bylismy mlodsi wszyscy to bardzo bylismy zżyci. Na studiach urwal sie kontakt

Gość gość
Heh nie przejmuj sie, sluby i wesela to niezle szopki, i ta muzyka lol, porzygac sie mozna slyszac to disco polo itp s**t a poza tym to wszyscy naje*ani a poza tym to nie zapominajmy ze nowozency kiedys beda zalowac tego bledu jakim jest slub :D

Gość gość
No tak, tylko ja nie wiem teraz czy specjalnie mi dala zaproszenia, czy zapomniala o mnie, czy moze wina poczty. Nie chce żeby sie obrazila jak cos

Gość gość
A mama panny młodej wie o tym,że nie dostałaś zaproszenia? To może najlepiej by było,żeby ona się córki zapytała dlaczego ty nie zostałaś zaproszona. Może się okazać,że faktycznie nie dostałaś zaproszenia przez pomyłkę

Gość gość
Ale jeśli twoi rodzice będą potwierdzać,że oni i twój brat będą,to może wyjdzie podczas rozmowy co z tobą:)

Gość gość
To jest złożona sprawa. Mama panny mlodej jest za granica i mamy sporadyczny kontakt smsowy. Takze glupio mi wypalic tak prostoz mostu czemu nie mam zaproszenia. Na dodatek nie mam jak do domu rodzinnego pojechac przez prace, bo to bardzo daleko. Poza tym w domu rodzinnym raz na tydzien jest tata, bo tez nie moze byc ze wzgledu na prace i on mi wlasnie mowil ze dla mnie zaproszenia nie ma, a dla niego, matki i oddzielne dla brata jest i awiza na moje nazwisko tez nie ma.

Gość gość
może ojciec nie chce cię na weselu bo się ciebie wstydzi albo ci kawał zrobił pytałaś się matki?

Gość gość
Matka tez w innej czesci swiata mieszka, takze nie pomoze.

Gość gość
a brat?

Gość gość
Z bratem nie gadam nawet bo sie pokłóciliśmy. Zero kontaktu. Takze ja tam nie wiem co on.

Gość gość
może nabuntował pannę młodą przeciw tobie albo schował zaproszenie

Gość PRAWIK2 4
A ja nie dopstałęm

Gość gość
na pewno nie, on olewa cały świat myśli tylko o sobie

Gość gość
Bez zaproszenia nie wypada ci iść,więc jak się sprawa nie wyjaśni,to nie idź tam . Nawet się nie zastanawiaj,żeby zrobić inaczej. Jeśli sie okaże,że cie nie zaprosili,a pójdziesz,to sama rozumiesz jak to będzie wyglądało