Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ISLAMIE?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie ta religia jest chora. Nie byłabym w stanie ciągle modlić tak jak oni. Islam kojarzy mi się tylko i wyłącznie z wojną. Oni za wszelką cenę zmuszają ludzi do wierzenia. Jestem tolerancyjna, ale jak patrzę na to, co się teraz dzieje na południu to szczerze mam ciary. W Koranie napisane jest że kobieta ma takie same prawa jak mężczyzna - jak dla mnie jedno wielkie kłamstwo, tylko bicie i poniżanie.

Gość gość
Wg mnie Islamiści powinni zostać zmieceni z powierzni ziemi. WSZYSCY :)

Gość gość
jak dla mnie też. wojna wojna wojna. czasem można się popłakać

Gość gość
racja, kobieta w islamie to jedynie bicie i poniżanie. dziwna religia taka zakłamana

Mają takie samo prawo do śmierci jak Europejczycy i wszyscy chrześcijanie, których te dzikusy prymitywne mordują

Gość gość
to choroba psychiczna a nie religia :/

Choroba umysłowa dotykająca osoby ubogie intelektualnie, znacie jakiegoś islamskiego geniusza?

Gość te verde
Religia jak religia, jeszcze nie znalazlam takiej, ktora by mi sie podobala w stu procentach.

Gość gość
Każde normalne państwo powinno zdelegalizowac islam na swoich terenach. Niczym się nie różni od np faszyzmu który jakoś wszędzie jest zakazany

Faszyzm jest zakazany, bo stoi na straży moralności i normalności. Islam jest akceptowany, bo dzięki temu iluminaci/zydzi pozbeda się Europejczyków z Europy i zajmą nasze tereny

Gość gość
Islam jest jakieś 600 lat młodszy od chrześcijaństwa i znajduje się w takim stadium rozwoju jak chrześcijaństwo 600 lat temu. Wyprawy krzyżowe, palenie czarownic... Brzmi znajomo? Pytanie komu będzie się chciało czekać aż barbarzyńcy się ucywilizują?

Gość gość
Uważam, że "anioł" który ukazał sie Mahometowi, był w rzeczywistości złym duchem albo urojeniem, skoro wynikło z tego tyle wojen i tyle nieszczęść dla co najmniej połowy wyznawców tej religii. Zresztą czytałam gdzieś że prorok był wtedy pod wpływem narkotyków. I tak powstała religia, która w imię zupełnie absurdalnych przesądów krzywdzi kobiety od 14 wieków. A europejki które dobrowolnie przechodzą na islam, są chyba chore psychicznie albo mają poważne wady rozwojowe mózgu. Jeszcze tylko masochizmem mogę to sobie wytłumaczyć albo chęcią złapania męża za wszelką cenę, nawet gdyby miała być którąś z kolei żoną. Poznałam osobiście taką Polkę i nie mogę się otrząsnąć ze zdumienia.

Gość gość
Lekarstwem na chorobę islamu jest kałasznikow.

Gość gość
Mieszkam w Paryzu, tu jest wielu muzulmanow. Kobiety sa traktowane dobrze bo znam kilka, to bzdury co piszecie. Przede wszystkim oni naprawde wierza! polak nawet mieso w piatek je a oni miesiac w czasie ramadanupotrafia nie pic , nie jesc, tylko wieczorem. A druga sprawa ze releigie sa wogole chore, bo w koncu co sie stanie z nami po smierci, skoro jest tyle Bogow

Gość gość
muzułmanie modla sie do ksiezyca nasz bóg jezus zabrania zabijac i kłamac ich allach pozwala zabijac kłamac ,oszukiwac jest sura łupy a niema sury o nazwie pokuj i dla ego naucza dzichadzie i zabijani na uniwersytecie al-azhar bo to jest podstawa islamu za pozucenie islamu jest jedna kara smierc stosunek mezczyzn do kobiet gorszy niz do zwierzat

Gość gość
sjad wiesz jaki jest stosunek mezsczyzn do kobiet? Poza tym katolicyzm niby nie pozwala zabijac a ile katolicy wyrzadzaj innym krzywd?? Katolicyzm to dopiero zaklamanie

Gość gość
We Francji panuje prawo i obyczajowość francuska, w tej kulturze kobiety były cenione od zawsze, więc muzułmanie się dostosowują i boją popełniać ekscesy. Poczytaj sobie co się dzieje w krajach muzułmańskich to ci włosy staną dęba. Jest mnóstwo książek pisanych przez europejczyków i amerykanów, którzy tam np. dłuższy czas pracowali.

Gość gość
no ale skoro im tak pasuje to co nam do tego? Przeciez mozna zawsze sie wyrwac stamtad a skro we Francji te babki widza ze mozna zyc inaczej i nic z tym nei robia to widocznie im pasuje, bo nie pracuja, facet zarobi, kase dostana bo zasilkow sporo, wiec po co zmieniac

I co że katolik zje mięso w piątek? Żadnego dnia nie powinjen jeść istoty Bożej jaką jest zwierzę, ale je i w piątek czy sobotę to taki sam grzech. W każdym razie nie morduje innowiercow jak dzikusy.

Gość gość
nie wszystie dzikusy morduja, to sie dzieje tylko w niektorych chorych glowach, poza tym katolicy tez mordowali, tak jak ktos napsial a wy nei wierzcie we wszystko co wam mowia w polskiej telewizji, bo gadaja o tym by wam wode z mogu robic macie sie intereswoac islamem, ktory was nei obchodzi, bo oni sie do Polski nei sprowadza, za co beda zyc, bieda jak chuj a robia to po co ty wasza uwage od prawdziwych polskich zasciankowych problemoz odwrocic

Gość gość
Cieszy każda relacja mówiąca o śmierci muzułmanów.

Gość gość
nie chodzi mi jak postepuja pseudo katolicy udaja ze sa katolikami mimo ze chodza do koscioła chodzi mi co naucza jezus a co naucza alach np jezus jest homofobem i trzeba nasladowac jezusa kochał ludzi i nawet muwił wybaczam i lnie grzesz wiencej czyli gejem moze byc ale bez tego uprawiana miłosc i zakazywał sexu przedslubnego i rozwodów

Gość gość
Zabrać brudasom socjal a będą spierdalać w drugą stronę. Pasożyci.

Gość gość
Dziwne, ze niektorzy ludzie wypowiadajacy sie tutaj zapomnieli co robili w przeszlosci chrzescijanie, pierwszy lepszy przyklad: krucjaty. Islam sam w sobie jest religia milosci i poszanowania dla drugiego czlowieka podobnie jak chrzescijanstwo, rzecz w tym, ze niektorzy ludzie zle ja interpretuja.