Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy przed pierwszym razem

Polecane posty

Gość gość

Jestem nastolatką i mam 16 lat. Ostatnio bardzo dużo myślę o seksie oglądam filmy erotyczne i się masturbuje. Chciałabym już przeżyć pierwszy raz z chłopakiem tylko nie wiem jak go o tym uświadomić,jakimi gestami to pokazać. Często porusza właśnie tematy dotyczące o intymności ale propozycji z jego strony nigdy nie usłyszałam. Kocham go a myśl o seksie mnie już przerasta i muszę to zrobić tylko nie wiem jak gdzie kiedy czy to jest odpowiedni moment i jak mu to pokazać. Jak mogę sprawdzić czy on jest na mnie napalony i czy mu zależy na mnie i na seksie ze mną? Chciałabym mieć już to ze sobą ale nie wiem jak się do tego zabrać. Jakimi gestami pokazać mu że jestem na niego napalona i mam ochotę na seks z nim?

Gość gość
Nie ty jedna kochana : D Nie ma czego się bać tak na prawdę. Poboli, poboli i przestanie! : ) Raz się żyje. Jesteś z nim sam na sam, niech dojdzie do czegoś - po prostu. Pocałunki a potem... samo się zrobi : D

Gość gość
Ale gdzie możemy to zrobić i jak mogę sprawdzić czy on chce mnie przelecieć?

Gość gość
Wcale nie musi boleć. Mój chłopak teraz mąż był prawiczkiem i mi zabierał cnotę. Długa gra wstępna zaczął od minetki gdy miałam bardzo mokrą cipke wtedy delikatnie jeździł członkiem porwargach lekko wchodząc do środka gdy byłam całkiem wyluzowana wtedy wszedł dość głęboko nie czułam wcale bólu bo byłam dobrze rozgrzana i napalony. Jak się skupisz tylko na bólu to będziesz Skarbie go miała.

Gość gość
Nie wiem... u niego? Spotkajcie się gdzieś, gdzie będziecie sami, gdzie będzie cicho i spokojnie.

Gość gość
Jak go do tego zachęcić? Jakiego gestu użyć?

Gość takatam17
Hmm.. (tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu!) A ja mam od siebie takie pytanie do dziewczyn wyżej, nie bolało was, a czy krwawiłyście ? Pozdro

Gość gość
Właśnie A propo zabezpieczenia to dziewczyna która nie ma okresu nie może zajść w ciążę i ja mam takie pytanie czy mam iść z tym do lekarza że w wieku 16 lat nie mam miesiączki? Ktwawic na pewno za pierwszym razem będziesz bo masz blone dziewicza która zostaje przebita ;)

Gość gość
Bądź dla niego bardzo miła, taka opiekuńcza... Pokaż, że Ci na nim zależy. Przytulajcie się, całujcie. Pamiętaj że na spotkaniu z nim powinnaś też ubrać się kusząco, umalować + seksowna bielizna, jeśli już by do czegoś doszło. Kuś go, kuś - na wszelkie sposoby : )

Gość gość
Dziewczyna może mieć pierwszą miesiączkę nawet w wieku 19 lat (zdarza się). Poczekaj jeszcze trochę, jeśli Cię to bardzo będzie niepokoiło - udaj się do ginkologa. On jest po to, aby pomagać : ) Ja mam 17 lat. Niedawno dowiedziałam się, że mam torbiel na jajniku więc wizyta była konieczna (pierwsza wizyta).

Gość gość
Krwawiłam, bolało. Ważna jest gra wstępna.

Gość gość
Czy mogę go zachęcić do seksu jak zacznę się bawić jego k*****m?

Gość naczelny tropiciel troli
Nie kombinuj Młoda.

Gość gość
Jak myślicie dobry pomysł żeby głaskać go po brzuchu potem zjechać niżej i wsunąć mu rękę pod spodnie?

Gość gość
Przestraszy się chłop i ucieknie.

Gość gość
No to jak mogę mu to inaczej pokazać?

Gość gość
Pomóżcie! Daj cię jakieś pomysły.

Gość gość
Rozepnij mu rozporek, wsadź rękę do małego,powiedz mu, że chcesz i tyle. Byle tylko on też chciał, to dalej będzie ok.

Gość gość
Faceci zazwyczaj lubią spontaniczne zachowanie rozedzyj z niego ubranie i wskakuj na sprzęt.