Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkardiolog

informacja dla ekkiego w sprawie nagłej

Polecane posty

Gość gośćkardiolog

Hallo ekki, poniżej tekst z fgw na wypadek skasowania przez a.Odpowiem ci na pytanie, gdyż będąc w innej strefie czasowej ponowne zablokowanie przez Ciebie mojego jednorazowego ip juckt mich nicht. Podejrzewam, że umowna basia400 była wielokrotnie ostrzegana czym grozi notoryczne łamanie prawa. Sam byłem świadkiem analogicznych sytuacji gdzie pewną niezapraszaną alkoholiczkę trzeba było obezwładniać, bo w przypływie pijackiej furii niszczyła znajomemu mieszkanie. Wyrzuciła z JEGO domu niektórych JEGO gości, zniszczyła wiele talerzy, pociela zasłony i kanapę, następnie pastą do zębów wymalowala sfastyki na ścianach, a na koniec rozebrała się do naga i przy reszcie gości wkładala w swoją waginę różne warzywa i przedmioty. Nie pomagały próby uspokojenia jej. Na każde zwrócenie uwagi krzyczała, że będzie takich JEJ zachowań jeszcze więcej i jeszcze częściej. Wtedy jeszcze nie zadzwoniłem po policję ale ostrzegłem ją łapiąc za ręce, że może źle skończyć. Jej reakcja na moją uwagę- zniszczyła moje rzeczy tak dokładnie że nie są do odratowania. Później codziennie przychodziła niezapraszana i chlała na umór obrażając wszystkich sąsiadów znajomego. Pożegnałem się ze znajomym zabierając pocięte rzeczy i przekazałem iż zgłoszę sprawę na policję. Z tego co wiem nie byłem jedyny w interwencji, policję powiadomili też inni sąsiedzi i goście znajomego. Ze znajomym mam dziś sporadyczny kontakt ale zawsze o nim pamiętam w ważnych momentach np.urodzinach chętnie umówię się z nim na spotkania w przyszłości. Co do alkoholiczki powiem mając z tematem duże doświadczenie- to co ona robi już nie mieści się w kanonie choroby i konieczności leczenia. Ona staje się niebezpieczną i powinna być izolowana przez wymiar sprawiedliwości. Czy mój znajomy będzie z nią pił po tym wszystkim? Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć. Wiem tylko, że ona dla innych Wszystkich jego znajomych jest SKOŃCZONA. Wracając do tematu. Nie wierzę, że znajomy rzekomej basi400 namawiał ją do picia, nie odradzał jazdy po alkoholu, po czym zadzwonił na policję. Jestem natomiast pewny, że omawiana basia400 wymaga natychmiastowej pomocy lekarskiej w odizolowanym miejscu inaczej niebawem może dojść do prawdziwej tragedii. pozdrawiam Cię ekki ciepło życząc słusznych i konsekwentnych decyzji.

Gość gośćkardiolog
Do zobaczenia tam gdzie zawsze tymczasem dobranoc dla Ciebie w DE.

Gość gość

Gość Sanitas prawdziwa
Co za patologia, pewnie to jakaś narkomanka.