Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo proszę doradźcie co się ze mną dzieje bo jestem na skraju wytrzymania , byłam u dwóch Lekarzy i dalej mm problem i już brak mi sił. Od maja miałam plamienia zamiast okresu przez jakieś 4 tygodnie poszłam do ginekologa dostałam luteinę , plamienie ustało był spokój jakieś kolejne 3 tygodnie i znów dostałam plamień i ból brzucha zamiast okresu kolejny lekarz kazał brać tabletki antykoncepcyjne od 5 dnia cyklu, i teraz nie wiem czy brać te tabletki od 5 dnia tych plamień, Lekarz ma teraz urlop więc muszę czekać, poradźcie proszę czy brac te anty??

Gość ToProsteJakWciąganieKoksu
Jedz jak lekarz kazal i uzywaj wkladek bo plamienia to obrzydliwsze niz okres. Przeciez to hormony ktore musisz w swoim ciele ustabilizowac a po jedym opakowaniu watpie zeby ci sie udalo. U mnie to zajelo 3 msc ale pozniej 4 latka okresu co do godziny. I swiety spokoj, nigdy okresu na wakacjach itp nie panikuj

Gość gość
Możesz brać tabletki od 5 dnia cyklu pamiętając o dodatkowym zabezpieczeniu przez pierwsze 7 dni. Pamiętaj jednak, że plamienia wskazują na zaburzenia hormonalne i w przyszłości możesz mieć problem z zajściem w ciążę. Tabletki ten problem zamaskują, ale prawdopodobnie problem wróci po odstawieniu. Nie zwalaj potem swoich problemów z płodnością na tabletki.

Gość gość
Ja nie biorę tabletek bo chcę, marzę o dziecku i staram się od kilku lat przeszłam już laparoskopię mam endometriozę a teraz jeszcze od 3 miesięcy wodniaka i lekarz dał mi anty żeby uregulować cykl bo od kilku miesięcy mam ciągłe problemy zamiast okresu plamienia, brałam już duphastion, luteinę i nic nie pomaga na uregulowanie jestem załamana, to już 3 Lekarz

Gość gość
a tabletki anty w swoim życiu brałam tylko rok, po ślubie zaraz i nawet tego żałuję

Gość gość
Po ślubie już mogłaś pozwolić sobie oszukiwać męża