Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sadzicie że mógł sie takim czyms zrazić do mnie?

Polecane posty

Gość gość

jeśli powiedziałam facetowi ,który generalnie nie lubi zbytnio Rosjan co kilka razy wyszło w czasie rozmowy, że mam pochodzenie ukraińskie? ( w małej części bo moja babcia jest Ukrainką). Sadzicie, ze teraz jak spotykamy sie kilka miesiecy i mu to powiedzialam to moze zmienic zdanie na moj temat? NIby po tym jak mu to powiedzialam był tak samo czuly, ale nie wiem co sobie pomyslal :(

Gość gość
nie nawidzimy ukraincow,wiec spi_//__erd--//--alaj

Gość gość
Nienawidzimy pisze się razem "Polaku" :P Poza tym w wiekszości ja też jestem Polką tylko mam babcie Ukrainke , szczerze mowiac nie kazdemu i tym mowie bo nie chce być źle odebrana w towarzystwie , troche sie tego wstydze choc chyba nie ma czego, nazwisko mam Polskie i nawet nigdy nie byłam na Ukrainie choc mam tam daleka rodzine od strony babci, ale nie czuje sie Ukrainka Powiedzialam mu o tym bo wczesniej czy pozniej i tak by sie dowiedzial

Gość gość sisi
I co z tego..moja ciocia mieszka też blisko granicy z Ukrainą bo wyszła za faceta z Lublina..i przeprowadziła się tam.Akcent sie jej zmienił..jedynie.

Gość gość
Nie wiem co z tego, teraz sie boje ,ze jakoś straciłam przez to w jego oczach... Chociaz jak dotad jak o tym mowiłam ludziom to raczej nie było to zle odbierane, raczej mowili " o to stad ta slowianska uroda" albo byli ciekawi mojej babci i sie o nia wypytywali, a on w sumie tylko sie zaskoczyl, ale nie wiem co sobie pomyslal, jak nie lubi Rosjan to teraz nie wiem, a Ukraincy to nie Rosjanie co prawda, ale niektorzy ludzie w ogole nie lubia tych wschodnich narodowosci

Gość gośćsisi
No nie wiem ja mam obie babcie polki..Tzn miałam bo babcia ze strony ojca zmarła przed moimi narodzinami.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Przeciez Ukraina to nie Rosja, czy on nienawidzi wszystkich mieszkancow bylych republik radzieckich?:D

Gość gość
Nie wiem, ale wydaje mi się, że może nie lubić... może sie myle ,ale jak go znam to mam takie wrazenie Nie jest jakims zagorzałym rasistą, to raczej facet na jakims poziomie, ale np powiedzial mi kiedys, ze nie chce sie uczyc rosyjskiego bo to jezyk naszych dawnych wrogow za to podziwia np Niemców

Gość gość
jesli mu choc troche zalezy to sie nie zrazi taka glupota

Gość gość
Wg mnie nie , nawet takie pochodzenie dodaje czesto jak dla mnie dziewczynie uroku, np u mnie na roku jest dziewczyna ktora jest pol-arabka i ma duze powodzenie

Gość gość
up

Gość gość
A niby jak by sie dowiedzial?

Gość gość
A jego zona jest w 100% polka? Znowu ty desperatko?