Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam pobita

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj gdy wracałam z imprezy jeden chłopak jeśli tak go mozna nazwać, który już kiedyś wyzywal mnie bez podstawnie zresztą od 'zdzir' zaczepil mnie weszłam z nim w utarczke słowna dwa razy dałam mu z liścia a on wtedy tak mnie uderzył z pięści ze leżałam na ulicy dziś boli mnie szczenka głową i mam zdarty łokieć. Nie boje się go choć to człowiek. Który jest zdolny zabić. Powodem było zekomo ze ja śmieje się z kryminału gdyż powiedziałam ze jak jego dziewczyna była w więzieniu to miał ją gdzieś. Ja oczywiście nie zaczęłam ale nie dam się wyzywać. Pierwszy raz spotkało mnie takie coś żeby ktoś mnie tak uderzył ze leżałam na ulicy, groził mi ze mnie zabije i wiele Innych. Co teraz zrobić wiem ze policja i tak nic nie zrobi bo mimo że byli swiadkowie to i tak nie będą się mieszać w to bo się go boją. Ja się nie boję ale czuje ze on mnie niedługo zabije. Przy tej "bojce' chciał mnie nawet dusić ale inni odciagneli go. Dodam. Ze jestem. Bardzo szczupła i łatwo mu będzie mnie choć to chore ale zabić

Gość gość
Wiem, Że to chore ale jakby mnie zabił to. Chociaż poszedł by siedzieć na dożywocie lub 25lat ale chyba dożywocie bo już miał sprawy za pobicie. Chore to. Jest bo niewiem. Za. Co ten. Człowiek. Tak mnie nienawidzi

Gość gość
Czemu zadajesz się z patologia?

zaczelas, dostals a teraz beczysz. powinnas napisac do muuuuna. pasowalabys do niego... :)

Gość gość
Nie mogłam bo to dzialo się wszystko tak szybko ja nawet niewiem jak on mi dał Z TEJ PIESCI, dobrze chociaż ze nie w nos bo jeden nie udolnie próbował mnie bronić i tamten psychol rozwalił mu nos, ale. Pewnie gdyby tamten się nie wtrącił to ja skończyła bym z roZbitym nosem. Bo nie skończył by mnie bic jakby tamten się nie wtrącił. Co za patologia na tym świecie.

Gość gość
Na tym ostanim filmiku jest dwóch facetów .. Ten drugi , który łapie go za jaja przebiera się w damskie ciuszki jak Rafalala

Gość gość
Nie zadaje się z patologią, on ma coś do mnie ciągle a ja nie dam się wyzywać skoro nic nie zrobiłam. I nie becze, żałuję to tylko ze nie jestem chłopakiem bo nie mam szans z nim niestety..

Gość gość
Zepsuj mi coś ;)

Gość gość
Kilka miesięcy temu ja sobie idę a on mnie wyzywa to się nie dałam i pchnelam go. Ale wtedy mnie nie uderzył tylko grozil ze. Mnie zniszczy ale jakoś parę. Razy go mijalam i nic. A teraz odbiło mu bić mu się chce i drobna szczupła dziewczynę bije