Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się od pierwszego wejrzenia czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w pewnym facecie od pierwszego wejrzenia, zobaczyłam go w pracy jak wszedł do budynku i bach! było po mnie! Najlepsze jest jednak to, że on poczuł to samo! Spotkałam go potem i zaczęliśmy na gruncie neutralnym rozmawiać, świetnie nam się rozmawia. Moje znajome to czasem 2 lata faceta znały zanim zaczynali sie spotykać, a ja mam tak dziwnie, ale nawet nie mam po co się do niego przekonywać, bo od pierwszej sekundy byłam przekonana, a im dłużej z nim rozmawiam tym jestem przekonana coraz bardziej. Mam pewne rozeznanie co do facetów, bo mam wieloletnich przyjaciół, którzy są facetami i z tym nowo poznanym rozmawia mi się jakbyśmy się znali latami. A jak wy się zakochujecie od pierwszego wejrzenia czy może to trwa i trwa zanim się przekonacie do faceta?

Gość gość
Typowy szmateks z ciebie ha ha :D

Gość gość
Oczywiście, że można się zakochać od pierwszego wejrzenia, a idiotów nie słuchaj.

Gość gość
Ja się zakochałam od 1 wejrzenia... 2 miesiące temu. I nie mogę przestac o nim mysleć... najlepsze było to, że byliśmy w tym samym miejscu przez godzinę i co prawda wpadł mi w oko ale jakoś nie skupiałam się na nim. Za to jak wróciłam do domu to jakby strzelił we mnie piorun.. i trwa to już 2 miesiące, a nie widziałam go od tamtej pory :(

Gość gość
wiedziałam, że takie będa komentarze, ale żaden szmateks bo jestem porządną, dobrze wykształconą, spokojną dziewczyną i nawet nigdy nie byłam zakochana bo nie chciałam się pakować w byle co i nie miałam czasu ze względu na studia i wyjazdy na stypendia, a teraz poznałam faceta na moim poziomie. Nie wiem czy z tego zauroczenia będzie miłość czy przyjaźń, ale zawsze znajomi mi podsuwali kogoś, spotykałam różnych facetów, rozmawiałam z nimi i to nigdy nie było to, niby zabawni, porządni ale nic do nich nie czułam i bałam się, że koło 30 będę musiała wziąć już jakiegoś przypadkowego byle kogo, byle był spokojny i porządny, a tu taki prezent od losu, prawdziwa miłość <3 <3 <3 jestem przeszczęśliwa. Pierwszy raz zakochana

Gość gość
Tylko płytkie idiotki o mentalności dyskotekowej zakochują się od pierwszego wejrzenia w nieznajomym facecie. W taki sposób można się zakochać tylko na podstawie na prawdę płytkich przesłanek. Z kobietą tego pokroju nie chciałbym w życiu żadnego związku, tak podatną na emocje i nastrój chwili, niedojrzałą mentalnie i umysłowo. To nic dobrego nie wróży.

Gość gość
rozumiem, że jak się nigdy nie zakochałaś to jesteś dziewicą?

Gość gość
Najlepsze jest jednak to, że on poczuł to samo! z tym nowo poznanym rozmawia mi się jakbyśmy się znali latami xxx Podobno tak właśnie sie dzieje jak sie spotka tzw. bratnią dusze. Kogoś, kto był Ci przeznaczony.