Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mnie zlal

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i potraktowal mnie jak gowniare spral mnie pasem ale ucieklam do pokoju , a za co ? Bo znalaz u mnie trawke , koles jeden dal mi skreta na podrzut nawet tego nie zdazylam sprobowac atu taka akcja

Gość gość
i dobrze ci ćpunko!

Gość gość
Czemu cpunko .., nie palilam nigdy nawet zwyklego papierosa i odrazu cpunko

Gość gość
Dobrze zrobił!

Gość gość
sam kiedyś paliłem, ale gdybym u córki znalazł skręta to bym z nia porozmawiał, jak by sytuacja się powtórzyła, szlaban na wszystko i to na b długo. A to, że dostałaś pasem nie jest niczym dziwnym, widocznie już nie ma siły do ciebie

Gość gość
Twój ojciec bił cie wcześniej? Wiesz teraz są takie afery z dopalaczami i może twój ojciec zwyczajnie się o ciebie boi?

Gość gość
Czy sprobuje ze skretem drugi raz ? Raczej nie... :(

Gość gość
Nie bil mnie , pamietam czasem jakies pasy byly ale bardzo rzadko i dawno temu ,ale teraz tego sie nie spodziewalam

Gość gość
a jednak kary cielesne są lepsze niż "więzienia" ale socjalkomuniści z wiedzą lepiej... u arabów jest prawo szaria które świetnie obchodzi się z przestępcami np jak coś ukradłeś to ci obcinają dłoń (ponad 95% raczej więcej już nic nie kradnie) a gdy ukradniesz jeszcze raz to ci obcinają drugą dłoń i wtedy już na pewno nic nie ukradniesz - bo zwyczajnie nie będziesz miał czym ;)

Gość gość
Boli cie jeszcze?.

Gość gość
no widzisz, już raczej nie spróbujesz, wiec manto przyniosło efekt. Moim zdaniem zrobił dobrze, ale szlaban powinien i tak być, żebyś to sobie raz na zawsze zapamiętała. Kara musi być, sory...

Twój ojciec prawdopodobnie działał pod wpływem impulsu. Co do trawki, jesteś pełnoletnia, nie pal za często, tak działa najlepiej :)

Gość gość
nie pal za często- bardzo dobra rada od ćpuna

Gość gość
Ja na jego miejscu kupiłbym test za jakiś czas, jak wyjdzie pozytywnie, to powinnaś mieć na prawdę prze*rane.

Gość gość
Troche boli , :( mialam jechac w gory do ciotki ale ojciec stwierdzil ze nic z tego zadzwonil do niej i odmowil przyjazd no i ladnie sie namieszalo , teraz jedza kolacje z matka ale ja nie zeszlam jesc z nimi nie chce jesc

Gość gość
widzisz ja paliłem 20 lat. Na końcu mojej kariery nie starczało mi 20 g ram z wagi najlepszego Holenderskiego palenia, na 5 dni. Paliłem od rana do nocy. Uwierz mi to nic fajnego, jak z paleniem dłużej polecisz, będzie bardzo, bardzo ciężko wyjść z tego

Gość gość
Płakałaś po laniu?.

Gość gość
Płakałaś po laniu?.

Gość gość
sory, że pytam, po tyłku lał, czy gdzie popadnie ? takie wpiernicz gdzie popadnie jest najgorszy, bo do tego psychicznie boli

Gość gość
wpiernicz ma boleć i fizycznie i psychicznie żeby mózg zapamiętał że to jest złe

Gość gość
popieram, a na kolacje nie zeszła, bo na pewno jest sponiewierana psychicznie i dobrze. Jeszcze tam by dojazd dostała

Gość gość
Ale ja nie palilam nigdy.... chcialam sprobowac tylko nawet nie, bo sie zastanawialam nad tym Polecialy mi lzy ojciec jest silny i wielki ja jestem szczupla i niska zzwialam ale i tak polecialo pare pasiorow dar sie wlasnie ze kupi test .... niech kupuje ja nic nie bralam Wiadomo tylko ze z wakacji nici kurcze ....

Gość gość
i oby ci więcej do łba nie przyszło żebyś brała

Gość gość
Dostałaś w tyłek czy też po nogach,udach?.

Gość gość
Pasy polecialy na dupsko, boli zad jak cholera , matka tez sie darla ze mi sie nalezalo, teraz siedza i medytuja z wakacji mam nici tylko ciekawe co wymysla co ze mna zrobic bo oni jada na urlop a ja w tym czasie mialam do ciotki w gory ale juz mam zapowiedziane ze nie pojade nigdzie

Gość gość
a w domu cie nie zostawią, sam jestem ciekawy co z tobą zrobią... Pewne jest jedno, masz przekichane z własnej winy

Gość gość
Jesteś dorosła i moim zdaniem rozmowa byłaby lepszym rozwiązaniem. Potraktowali cie jak dziecko,które pomimo zakazów matki wbiega na ulice.

Gość gość
Popieram, popieram ojca. Ja tam za karami cielesnymi nie jestem wobec potomstwa swojego, ale czasem są takie sytuacje, że rozum przez dupę trzeba nakładać do głowy i ta sytuacja do takich należy. :P

Gość gość
Należało się nie za palenie,a za samą chęć spróbowania, za same myśli takie się należy. Kiedyś to zrozumiesz. Może pójdź do ojca, przeproś, powiedz że rozumiesz teraz jaka głupia byłaś i że już nigdy więcej nawet nie pomyślisz, żeby spróbować. Może przemyśli, przebaczy i wakacje uratujesz i swoje i rodziców. Powodzenia. :)

Gość gość
ona ma więcej na sumieniu tylko nic nie pisze, na pewno coś więcej ostatnio nawywijała zgadza się koleżanko ? I na 100% nie jest dziewicą, moge się założyć