Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dużo mięsa jecie ?

Polecane posty

Gość gość

czy nie jcie/

Gość gość
Mięso nie jest zbyt zdrowe dla naszego organizmu. Nie należy go dużo spożywać. Całkiem rezygnować nie trzeba, ale zminimalizować.

Gość gość
jemy

Gość gość
dużo!

Gość gość
Hey dziewczyny jestem w totalnej rozsypce pomuszcie prosze nie chodzi o mieso

Gość Andrzej z kafeterii
Ja jem bardzo niewiele mięsa, dlatgo jestem taki atrakcyjny i zdrowy. Otóż to jest moje codzienne menu: O poranku zajadam 4 pajdy chleba grubości 3 cm i wielkości 25x18 cm posmarowane smalcem grubości 0,5 cm z naczosnkowaną kiełbasą (30 plasterków na pajdę). Na drugie śnadanie zjadam pęto naczosnkowanej kiełbasy z 3 ogórkami kwaszonymi. na obiad - 2 golonki albo schabowy z kapustą na zasmażce, ewentualnie 14 mielonych smażonych na smalcu. Na kolację - lekko pasztetowa lub kaszanka.

Gość gość
super :D

Gość gość
W ogóle nie jem. I dlatego jestem taka szczupła i sexy i mam mega jędrne ciało i energię.

Gość Andrzej z kafeterii
ja też jestem atrakcyjny. mam 21 cm szerokości w ramionach. 132 w obwodzie brzucha. Skura na moim brzuchu, biodrach i pośladach tworzy taką zgrabną seksowną falbankę :-)

Gość gość
ja już nie. za to jem dużo warzyw i owoców i kocham wyciskane soki. ostatnio z koleżanką używałam tej wyciskarki http://terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings i się zachwyciłam, takie pożywne że wtystarczy za jedzenie na pół dnia! teraz też zamierzam sobie kupić.

Gość anka658
ja praktycznie nie jem już mięsa, poszłam do dietetyczki i rozpisała mi dietę tak, żeby z tego mięsa zrezygnować i nigdy nie czułam się lepiej... więc polecam. Ważne jest natomiast wiedzieć co i jak jeść żeby nie dorobić się niedoborów z braku mięsa. Polecam Ci konsultacje http://hh-life.pl/promocja-cenowa-na-diety-online/

Gość gość
zrze jak opętana.. chcyba dnia bym bez miecha nie wytrzymała (no chyba ze nie jesć zupełnie nic) mogłabym się napchać owocami, warzywami, ale nigdy nie będę syta.i nawet jak brzuch mam pełny, to nadal mam ochotę na mięcho! Też jestem chuda, jakby nie jadła miesą , -nie mięsa- a tłuszczu z mięsa.. Dosłwoenie potrafię jeść tłuszcz z boczku, z rzeberek po uduszeniu. I nic mi bardziej nie smakuje.. Nawet jak kotlety robie, to w poprzeg odkrajam tą biała tłustą warstwę i z tego robię kotlet dla siebie.. Gdybym nie jadła miesa, a raczej tłuszczu chyba bym znikła zupełnie.. Wazę 55kg przy 170wzrostu

Gość gość
przeciez i tak wiekszosc z was ma nadwage lepiej isc na silownie a nie do kuchni 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Ta "falbanka" wokół brzuszka brzmi seksownie byle nie za długa:P

Gość gość
gość dziś ty pisalas to bedac trzezwa?:D

Gość gość
zawsze trzeźwym trzeba być pisząc na kafeterii!:P

Gość Raficzek
Na siłownię? A niby po co? Ja jadam sporo mięsa. Z ryb głownie makrele i tuńczyka. Kurczak w różnej postaci np. pieczone udka z brokułami i papryką. No i dziczyzna lub wieprzowina. 100 g na każdy posiłek 3 posiłki dziennie mięsne 1 bezmięsny. Co do siłowni to polecam zastanowić się jaki cel ma siłownia i dokładnie sprawdzić jak wyglądają kulturyści jakiej jakości są ich mięśnie jaka jest wydolność ich organizmu itp. Ja polecam pływanie dla kobiet i panów i dodatkowo dla panów gimnastykę ( podciąganie na drążku, unoszenia na poręczach) Jeść trzeba wszystko ale jak najmniej przetworzonych produktów. Poniżej parę zdjęć: http://b2.pinger.pl/ce227d8ec49aa5ddf8a42768e9720c82/10264536_736954846364595_33290944.jpg http://b2.pinger.pl/ce227d8ec49aa5ddf8a42768e9720c82/10264536_736954846364595_33290944.jpg Ciekawe czy ktoś zgadnie ile mam lat...