Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość luka

Mamy ile macie lat i w jakim wieku dzieci ? Lubicie macierzynsto i rodzicielstwo

Polecane posty

Gość gość luka

Mam 31 lat, synek nie cale 3 latka. Czuje sie dobrze jako matka choc przyznaje maly mi zycie zmienil.. Wywrocil do gory nogami. Kocham go nad zycie .

Gość gość
35 lat,dziecko 3 lata,w macierzyństwie się kiepsko odnajduje chociaż kocham synka nad życie,ale największy koszmar to prowadzenie domu,naszczęście dzielimy się z mężem 50/50 i idzie jakoś wytrzymac

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
41, dwójka 7 i 4,5 - już jest pawwie dobrze, gdyby jeszcze był ktos inny do siedzenia z nimi przy lekcjach byłoby super;)

Gość gość
28 lat syn 7 i drugie w drodze. Oboje chciane i planowane. Lubię być mama,kocham dzieci i nie wyobrażam sobie życia bez nich.

Gość gość
20 lat i 2 letnia córeczka. Nie wyobrażam sobie życia bez niej, jest moim największym szczęściem.

Gość gość
29, syn 2, nie wyobrażamy sobie życia bez niego Uzupełnił nasze życie. Z nim podróżowanie, zwiedzanie świata ma większy sens

A ja mam 25 lat i 9 miesięczną córkę :) Uwielbiam być mamą :) Chodź czasem brakuje mi sił to wystarczy jeden uśmiech i o wszystkim zapominam ;D

Gość gość
26 lat, syn ma 10 miesiecy. Jestem szczesliwa, odnajduje sie w macierzynstwie i kocham synka nadmzycie ale mam tez przeogromne wsparcie w mezu. czasami tylko brakuje mi takiej hmmm spontanicznosci w zyciu i czestszych wieczornych wyjsc

Gość gość
29 lat i 1,5 roczny syn. Kocham go nad życie w macierzyństwie dobrze sobie radze ale nasze dziecko jest bardzo grzeczne. Brakuje troche wyjść i podróży ale to mala cena za taką miłość.

Gość gość
W końcu jakieś młode matki się pojawiły a nie tylko wiekowe mamuśki ;-)

Gość gość
37l., synek 6l. Staram sie jeszcze o dwójkę ;) Synka bardzo kocham, nadał sens mojemu życiu, zwykła codzienność jest radośniejsza, i podróże sprawiają podwójną radość.

Gość gość
gość dziś "wiekowe" OMG, odezwała się cielęcinka :P tak bo po 30-stce to tylko do trumny :O

Gość gośćula
37 lat, syn 15 - bywały momenty że chciałam wsiąść do pociagu byle jakiego :) ale ogółem bardzo pozytywnie oceniam macierzyństwo. teraz najgorszy okres-na szczęście juz powoli przemija wielki bunt. mamy dzieci 2 letnich cieszcie sie buntem dwulatka ,bo to tylko preludium do tego nastoletniego :D:D

Gość gość
20 lat,córka rok teraz skończy ;) mimo młodego wieku sama sobie ze wszystkim radzę,czasem jest ciężko ale dajemy radę.jest moim oczkiem w głowie.i denerwuje mnie powszechnie panująca opinia że młoda matka to zła matka.

Gość gość
21 lat i mam synka 4 letniego. Teraz 2 dziecko w drodze (zeby nie bylo duzej roznicy wieku). :) Uwielbiam mojego malego szkraba <3

Gość gość
karierę w wieku 25 karierę buhahahaha myślało się o karierze w łóżku? nie, to teraz nie miej do dziecka pretensji, samo na świat nie przylazło karierowiczko karierę to zawsze można zrobić, tylko do tego trzeba dojrzeć

Gość gość
31 lat syn 2 lata i 2 córki po 7 miesięcy. Jest spoko. Dokładnie tak jak chciałam :)

Gość gość
24 lata i córka 21msc. Kocham ją nad życie.Mąż bardzo pomaga przy małej, zarabia tyle że moge byc z nią na wychowawczym domu i bardzo taki stan lubie:). Teraz jak pomysle ze mogłabym pracowac i wiem ile by mnie omineło to poprostu aż mi sie słabo robi. Oczywiście jak bym musiała to wróciłabym do pracy i pewnie akich przemyslen by nie było ale wiem że pracując dużo bym straciła.

Gość gość
A Ty wiesz co to nie skuteczna antykoncepcja debilko?! nic nie daje 100%pewności.

Gość gość
29 lat synek 4 lata. Chciany, kochany. Nie wyobrazam sobie go nie miec, jest promyczkiem i sensem. Bywa ciezej, nie zawsze jest kolorowo ale macierzynstwo to najpiekniejsza sprawa

Gość gość
ja mam 24 lata i coreczke 7 miesieczna. jest ciezko bo Malutka ciagle by chciala byc przy mnie. Moje zycie wywrocilo sie do gory nogami. Wszystko jest inne- lepsze:) kocham ja nad zycie i nie wyobrazam sobie tego co by bylo gdyby jej nie bylo. Nie wiedzialam ze tak mozna kochac dziecko. Ze az tak. Codziennie na nia patrze jak spi jak sie smieje jak placze i dziekuje Bogu za to ze mi ja dal. Za to ze moge to wszystko przezywac.

Gość gość
ale jadem walisz, na kilometry biedne to twoje dziecię

Gość gość
Do gość dziś O mamy nowe niepokalane poczęcie i córkę bożą.:D:D:D To nie bóg ci dał dziecko tylko seks z chłopek,ciemniaku.

Gość gość
No właśnie może tak lepiej popisać o ciemnej stronie macierzyństwa a nie lukrowanym etapie życia.

Gość gość
ojej jakas ty madra...

Gość gość
26l i corka 2l Macierzyństwo wszystko zmieniło, czasem nie mam juz sił i wcale to nie taki kolorowy czas-dzieci wiecej nie chce dobrze ze skończył sie ten okres do 2l jak dla mnie bardzo ciężki i teraz jest juz z górki. Nigdy wiecej pieluch!

Gość gość
Ja nawet tego nie komentuję.Napiszę tylko, że gdybym mogła cofnąć czas to z obecną wiedzą na temat macierzyństwa,bym nawet o tym nie myślała.

Gość gość
37 lat, pierwszy syn 14 a drugi 4 miesiace, jest super