Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość luka

Mamy ile macie lat i w jakim wieku dzieci ? Lubicie macierzynsto i rodzicielstwo

Polecane posty

Gość gość
A ktoś sie tu nabijał bo sa starsze matki na tym temacie tz po 30stce-i bardzo dobrze zrobiły komplikując sobie życie duzo pozniej niz te młode! Oh i juz nie jęczcie ze to takie szczęście, cudowny stan itd itd! Sama urodziłam jak miałam 23l u gdybym mogła cofnąć czas to nigdy wiecej takiego szybkiego pchania sie w pieluchy

Gość gość
no, ja 1 dziecko 34 l, 2 dziecko 38 l.

Gość gość
Mam 34 l. Syn 17 lat, córka 1,5 roku. Jestem szczęśliwa

Gość gość
28 3miesieczna corka. Uwielbiam bycie mama. Wyszli na to ze ja z mężem jestesmy urodzonymi rodzicami.

Gość gość
mam dorosle dzieci i uważam, ze macierzyństwo to genialna sprawa, zlaszcza , gdy dzieci odchowane i udane.

Gość gość
26 l. Corka 14 mscy. Macierzyństwo to nue tylko slodkie chwile ale ciezka harowa! Dziecko kochane ale jest. Nie planowana. Bywa ciężko ale moje zycie jest lepsze dzieki niej ;)

Gość gość
Gosciu wyzej nie mierz wszystkich swoja miara. Ja mialam 24 lata i chcialam miec dziecko. Skonczylam studia, wzielam slub, wyszlam za maz, kupilismy mieszkanie czyli bylam gotowa. Syn byl spokojny, nie miam kolek i nie plakal. Bezstresowo mi rosl. Bardzo sie ciesze ze wczesnie go urodzilam. Mam 29 lat, odchowane dziecko, pracuje,rozwijam sie a mlode cialo blyskawicznie wrocilo mj do formy sprzed ciazy