Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona dalej mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Witam was Mam pytanko Ja mam 17lat moja dziewczyna 16 Moja dziewczyna około 2 miesiące temu zdradziła mnie na wycieczce , przelizała się z innym chłopakiem ale się pogodziliśmy Ostatnio było okay ale gdy się pokłóciliśmy i ona powiedziała że musi to wszystko sobie przemyśleć ale najprawdopodobniej to jest koniec napisałem jej że jest dziwką ponieważ gdyby mnie naprawdę kochała to by mnie nie zdradziła , że chodzi po mieście z wywalonymi cyckami i dupą na wierzchu itd Przeprosiłem ją dzień po tym i powiedziałem że mnie strasznie poniosło i nie wiedziałem co piszę Ona mówiła że mnie kocha ale nie chcę ze mną być Pisałem do niej , dzwoniłem - odpisywała , odbierała raz na jakiś czas Wczoraj wysłałem jej taką "ostatnią wiadomość" i tylko odczytała Jak myślicie czy po tym ona dalej serio mnie kocha i może wróci?

Gość gość
gimbaza

Gość gość
Po co Ci taka siksa? Teraz tego nie widzisz, teraz wydaje Ci się , że wkraczasz w dorosłość i kochasz. Faktycznie to wiek najbardziej szalonych porywów maści wszelakiej. Ale uwierz - jesteś jeszcze gówniarz ( nie zrozum obraźliwie ) i wiele jeszcze się dowiesz i przeżyjesz. Ona Ci nie jest potrzebna.