Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce sie spotykac z kolezanka

Polecane posty

Gość gość

z ktora z reszta nie widzialam sie od roku Nasze realcje popsuly sie, kiedy Ona zostala sama z 2 dzieci i wymagala od wszytskich pomocy i bezwglednego wrecz posluszenstwa a sama nie oferowala nawet slowa "dziekuje" Unikam kontaktu z nia, Ona raz na jakis czas do mnie dzowni i zawsze z pretensjami. Nie wiem jak mam Jej dac do zrozumienia, zeby sie odczepila raz na zawsze ?

Gość gość
To jej powiedz to co tu napisałaś.

Gość gość
Kończ rozmowę szybko "muszę kończyć, nie mogę teraz z tobą rozmawiać", jak jest w miarę inteligentna to po 4-5 razach załapie że nie chcesz kontaktu, jak jest tępym młotkiem to po prostu zablokuj jej numer na telefonie i z głowy.

Gość gość
wlasnie taka strategie przyjelam, ze unikam rozmow telefonicznych ale Ona nie daje za wygrana. Domysla sie na pewno, ze cos jest nie tak, ale wciaz dzwoni i odzywa sie do mnie coraz bardziej po chamsku Brak mi asertownosci

Gość gość
Zmien numer

Gość gość
Przez telefon będzie ci łatwiej, więc powiedz po prostu "nie chcę się z tobą więcej kontaktować", rozłącz się i zablokuj numer koleżanki, powodzenia!

Gość gość
myslalam nad tym i jest tylko jedno "ale", boje sie , ze ja kiedys spotkam na miescie. Ona z tak niewyparzona buzia gotowa jest mi nagadac przy ludxiach co o mnie mysli.Ja z natury nie wchodze w konflikty

Gość gość
Słuchaj, nie bój się, jeśli ta osoba jest tak prymitywna, że "nagada" ci przy ludziach, to wystawi świadectwo sobie a nie tobie :D Poza tym na pewno twoi najbliżsi znajomi wiedzą, co to za ziółko, więc czego się obawiasz? Trochę pewności siebie! :)

Gość gość
Na Twoim miejscu napisalabym do wrozki Sofii. Ona opiesze Ci prawdziwe intencje tej kolezanki w stosunku do Ciebie i da radę co powinnas w tej sytuacji robic. Ja często korzystam z jej usług tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Możesz również zrobić to delikatniej. Na wszelkie propozycje i prośby odpowiadaj: -przykro mi, ale mam inne plany. - przepraszam, ale jestem/będę zajęta. -niestety, ale mam wtedy sprawy do załatwienia. -nie mogę, bo jestem już umówiona. A jak zapyta bezczelnie co? gdzie? kiedy- odpowiadaj coś w stylu: - to moja tajemnica -nie powiem, żeby nie zapeszyć -a takie tam -w sumie nic ciekawego, ale dla mnie ważne.

Gość gość
w*********j z ta tarocistką-juz kolejny temat zasmiecasz było znalezc normalna prace a nie sie o******lac całe dnie grajac w karty a teraz szukac frajera, który ci za to zapłaci