Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Czesc Mam takie pytanie. Spoznila mi sie miesiaczka dzien pozniej mialam tylko plamienia kilka dni. Ogolnie nie czuje sie zmeczona jakos specjalnie nie bola mnie piersi, ani brzuch.... zreszta nigdy przed okresem mnie nic nie boli... A ostatnie dni z jedzeniem to jakas katorga na jedzenie nie umie patrzec a jak juz widze to az mnie odpycha... test bede mogla zrobic dopiero za tydzien niestety.. a nie wiem juz co myslec. Co o tym sadzcie ? Bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość gość
Zapomnialam dodac ze nie zabezpieczamy sie z Mezem. Ale moze to Tylko hormony?

Gość gość
a jak wygladaly te plamienia? moze to byl skapy okres przez te upaly i tak samo z jedzeniem, ze cie odrzuca bo upal. Ja tez tak mam.

Gość gość
Skape czerwonawo brazowe plamienia.... Tak oczywiscie zrobie test tylko dopiero za tydzien. Wczesniej nie mam mozliwosci niestety...

Gość gość
No wlasnie, zrob test. Dlaczego niby dopiero mozesz za tydzien? Nie masz kasy czy co? Jak nie masz kasy, to sie modl, zebys nie byla w ciazy, bo ewidentnie cie nie stac.

Gość gość
A czemu nie zrobiłaś testu skoro nie było okresu tylko plamienia? Na co czekasz?

Gość gość
Przeciez test mozna i za 5 zl kupic....no ludzie?

Gość gość
Jestem na urlopie za granica. Za tydzien przylatuje do polski. Nie umie Rozmawiac w ich jezyku wiec nie kupie test. A nie chce prosic znajomych bo pierwsza chce wiedziec co i jak... poste Tu wcale o kase nie chodzi. Barzo bysmy sie z Mezem cieszyli....

Gość gość
Testy to mozna nawet w spozywczym kupic. Nie wspomne, ze kurortach jest zawsze po kilka aptek!

Gość gość
No to nawet jak jestes za granica to w aptece bez problemu dostaniesz test i na 100% on bedzie dostepny na polkach, ze nie musisz nikogo o nic prosic. Cos kombinujesz...

Nie w każdym, a po drugie nie zawsze wszyscy po angielsku mówią . Według mnie nie jesteś w ciąży ... zmiana klimatu itp. tak działa na okres . Też tak miałam. Ale dla pewności po powrocie zrób test :)

Gość gość
Pewnie, idz kobieto do apteki i zobacz czy nie leza,a poza tym tak jak ktos pisal testy dostaniesz tez w sklepie przy kasie!

Gość gość
Mala Czarna, to znaczy, ze nie bylas za granica! Laki bez recepty, suplementy, art opatrunkowe, test ciazowe itp leza na regalach!

Gość gość
Mala Czarna masz w 100% racje.... Test zrobie pewnoscia zaraz po powrocie. Ale widac ze najwidoczniej niektorzy nie maja do czego sie przyczepic. A co do ciazy to jednak mam nadzieje ze to ciaza ...

Gość gość
hehe, nie widzialas apteki samoobslugowej? To zes malo widziala. Wstukaj sobie w apotheke czy pharmacy i wybierz grafike, to zobaczysz jak wygladaja apteki za granica.

Gość gość
Jak masz dostęp do internetu i kafeterii to do tłumacza też. Przetłumacz sobie test ciążowy na właściwy język i idź do apteki. Żadna to filozofia.

Gość gość
Nie jestes w ciąży. To zmiana klimatu,podróż... Normalna sprawa. A co do testu jak już naprawdę nie potrafisz powiedziec co chcesz to skoro masz internet to i masz tlumacza sprawdź zapisz i idź. Die ty masz problem?! Ale wg mnie w ciąży nie jestes.

Nie będę tu wypisywać gdzie byłam a gdzie nie - bo nie o tym tu mowa . Dziewczyna jest na wakacjach ze znajomymi - może nie chce robić testu akurat właśnie teraz. Jak zrobi za tydzień nic się nie stanie . Trzymam kciuki za 2 kreseczki :)

Gość gość
tez tak miałam za granica- niestety miesiaczki wtedy swiruja:/ wydaje mi sie ze bez sensu sa pytania tego typu-moge byc w ciazy, nie moge? jak współzyjesz to zawszxe mozesz, ale autorko odpowiedz szczerze-oczekiwałas ze wszystkie ci tu odpisza ze na pewno jestes-ty sie ucieszysz wrocisz zrobisz test a tu np klapa... wyobrazasz to sobie?ja bym była załamana jakby ktos dałby mi nadzieje i tu klapa z reszta sama niedawno sie starałam i po pierwsze nie nakrecaj sie-jestes na wakacjach, odpoczywaj, nie mysl, baw sie i kochaj z facetem a bedzie co ma byc nitk ci tu nie da odpowiedzi 100% tylko test pregnancy test-po angielski, na pewno zrozumieja:)

Gość gość
przeciez testy zagranica w wielu krajach w zwyklym markecie sprzedaja i wcale nie trzeba z nikim gadac zwby kupic