Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć jej że mi się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Podoba mi się moja koleżanka. Nie widujemy się raczej często. Jest odpowiedzialną studentką, to wartościowa dziewczyna i naprawdę trudno znaleźć taką w dzisiejszych czasach. Wiem że nie mam u niej szans, co z tego że jestem wierny, odpowiedzialny, szczery itd jak skończyłem tylko technikum. Kiedyś była ze studentem politechniki, aktualnie jest wolna ale jej były ustawił wysoką poprzeczkę. Pytanie czy w ogóle warto powiedzieć jej że bardzo mi się podoba?

Gość Bronkobus
Technikum skończyłeś i uważasz, że jesteś skończony? Przecież lepiej to niż zawodówke ! Bierz bo inny Ci ją zabierze... Serio ! Technikum też dobra szkoła, człowieku co ty masz za kompleksy?

Gość gość
chłopie twoje wykształcenie nie ma żadnego znaczenia chyba że ta laska to materialistka ale sam żeś powiedział że jest wartościową dziewczyną może jej się też podobasz a nie wypada jej jako dziewczynie cię podrywać powiedz jej głowy ci nie urwie a może coś zyskasz

Gość gość
Faceci z politechniki to najczęściej paszczury w koszulkach w krate albo spoceni metalowcy, naprawdę wysoka poprzeczka :classic_cool:

Gość gość
a podobasz się jej??? u mnie to jakoś spontanicznie wychodzi, że przypadamy sobie do gustu z kimś, rozmawiamy i nie robimy żadnych podchodów, bo jak obie strony sa chętne to nie ma na co czekać!

Gość gość
Warto spróbować.

Gość gość
A ja radzę lepiej się zorientować, czy ona też czuje do Ciebie miętę, bo jeśli traktuje Cię tylko jako kolegę to może lepiej się nie wychylać i oszczędzić sobie przykrości słuchania, że nic z tego z jej strony.