Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pretty Bad

Mini forum opiniotwórcze

Polecane posty

Gość gość
Coś niedojepanego tu lata.

Gość gość
Dokładnie, nocna zjawa wylogowana lata i trzykropkuje. Widać niedоjеbаnа locha zapasiona i jacuś konfident kopnął w dupke tłustą. :D

Gość gość
Zaraz wejdzie wilk

Nie wilk, tylko w******iscie mnie! Ja mowie wprost, nie ukrywam sie i zawsze was olewalam. Zabolalo was, smiecie, ze uprzejmie was powstrzymuje? Nigdy nie pisze jako gosc! Tak to trudno zrozumiec?! Wiekszymi literami trzeba do was

Gość gość
Wracaj do Jacusia :classic_cool:

Gość gość
Następna szmata przyszła sdie tłumaczyc

Gość gość
Pasuje do reszty.

Gość gość
Wszystkich stąd wygonicie

Gość gość
Przestań,Pritty ze sztandarem reklamowym i sraczką biega i zaprasza.Zbierają się powoli,nie widzisz?

Gość gość
szmaciszcze jacusiowe nocne zjawy przypełzło tłumaczyć sie :/ łap piątaka locho spasiona i tańcz :D

Gość gość
Jacuś jeszcze pisze?

z czego ja sie niby tlumacze, tchorzyku? Ja mam odwage, a to tu rzadkosc:) Nie klamie i nie podszywam sie:) Alez to musi byc przykre dla takich biedaczkow, jak Ty

Gość gość
chlupiesz do sluchawki?

Gość gość
Żenada to trylionu,ale nie ciesz się na miłą jak zawsze pogawędkę.Wychodzę.Wyszykowałaś się widzę również.Bawmy się.🖐️

Omamy do trylionu :P :) Już widzę oczyma wyobraźni jak gnasz do chaty by znowu wejść i psuć krew :D Czekam :D

Gość gość
Pretty blau....jakie przemokliście? Słoneczko jest, to i humorek jest. Tylko, że słoneczko kilku frustratom tu zaglądającym lekko dekielki przypaliło....ale to problem frustratów i słoneczka. A może przepysznej babki ziemniaczanej zazdroszczą? A może pluskania w jeziorku, gdy siedzą w klitkach bez klimy , pierdząc z nudy w pocerowane pantalony? Kto ich tam wie? Mam się tym przejmować? Nie?...Jasne ,że nie.

A Ty zamiast gadać, to lepiej dawaj ten przepis od Pani Zosi :D Kto wie, może ktoś przeczyta, może czymś się zajmie? Wreszcie?

Gość gość
19:48 nie zaklinaj rzeczywistości iluzjami psycholko, bo siedzisz tutaj non stop to kiedy niby miałabyś porobić tyle rzeczy jednocześnie. Lepiej zaloguj sie zjawo zaburzona psychicznie i opowiedz jak chlupałaś сiрką do słuchawki jacusiowi konfidentowi. :D

Gość gość
to wykropkowane to musi być wyjątkowe Кurwiątkо niedopchane bo spasione i nikt jej nie chce jеbаć :D:D

Gość gość
Jеbаnе Кurwу. :/

Gość gość
Pretty blau... рiеrdоl sie. Widać szukasz... kutasа do duру. :D

Gość gość
Gumową knаgą sie :D

Gość gość
ta kurwа wykropkowana znowu udaje, że jej nie ma. Wracaj szmaciszcze zbolałe, chce ci dорiеrdоlić zdrowia jeszcze. :D

Gość gość
Żałosny typ dalej robi podchody, a ....nawet próbuje .... obrażać?,czy pokazać głupotę swoją?....wzruszam ramionami... widać?....spala się z niepewności, kim jestem....starcem oprowadzającym wycieczki czy laską tańczącą na rurze?.... Chcesz starca?- bierz starca, Chcesz laskę?-bierz laskę, A może hermafrodyta?-tu byś miał zabawę!!! Jak p.Zosia będzie miała humorek ok. , to może uszczknie tajemnicy przepisu i użytkownicy tego topiku będą wypróbowywać swoje talenty kulinarne.....jak zechcą do tak prozaicznej czynności się zniżyć.

Usiłuję sobie wyobrazić starą laskę tańczącą na rurze, która po tym, jak już odwali nadgodziny pichci babkę jako hermafrodyta :(

Gość gość
20:22 uwierz w ducha jeszcze, bo nikt zdrowo myślący nie da sie nabrać na twoje konfabulacje pipko głupia hahaha