Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroby a chrzest

Polecane posty

Gość gość

Jestem pielęgniarką, ze względu na sezon urlopowy, przeniesiono mnie dzisiaj wyjątkowo do punktu szczepień, miałam tam tylko wypisywac dane itd. Przyszła matka z dzieckiem siedmiomiesięcznym na szczepienie przeciwko WZW. Wiadomo gadka, badanie itd. Dziecko było chore miesięc temu, już dwa razy brało antybiotyk. Matka nagle oświdadcza "No pani doktor, za tydzień mamy chrzciny, więc już te wszystkie choroby się nareszcie skończą" Uśmiech ud ucha do ucha, chyba serio w to wierzy. Ja oniemiałam :)

Gość gość
O matko jaki Ciemnogród...współczuję Ci bo pewnie musialas zachować kamienną twarz :D Gdzie taka ciemnota się uchowala...

Gość gość
hehehe dobre!!!!

Gość gość
Serio? Ja jeszcze nie słyszałam od nikogo takiej głupoty, może to i dobrze bo chyba bym nie wytrzymała :D

Gość gość
ja p*****le:/ co za wies... niestety ludzie w to wierza jak i w rzucanie uroków ...

Gość gość
heheheh, hit :)

Gość gość
To jakas niekonsekwentna ta mamuśka, bo przecież przed chrzcinami nie można wychodzić z domu ;-)

Gość gość
wierzcie albo nie, ale mój syn od urodzenia darł się jak wściekły, bolał go brzuch, był ciągle zagazowany i zrobienie kupy to był dla niego problem. w dniu chrztu darcie gęby się skonczyło :) zbieg okoliczności ;)

Gość gość
no oczywiście ze zbieg okoliczności