Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co zaradnemu facetowi kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet jest wykształcony, dobrze zarabia, mieszka w apartamencie, wszystko potrafi sobie sam zrobić, jest zadbany, prasuje sobie sam, gotuje sam, w mieszkaniu ma zawsze błysk. To taki perfekcjonista. Jest sam. Zastanawiam się po co byłaby mu potrzebna kobieta jak nie tylko do seksu i nie mogę innego powodu znaleźć. To typ pracoholika, karierowicza, wątpię aby pragnął mieć dzieci.

Gość gość
? ?? A czym się różni ten facet od innego? Napisz różnice, to znajdziesz odpowiedź.

Gość gość
Każdy normalny facet pragnie mieć kobietę.

Gość HardcorePunk
Zakładam, że po to, żeby nie czuć się samotnym, ale też nie chce być k****arzem, by wynajmować sobie d***** :D

Gość gość
sex sex kobieta tego bardziej pragnie ,osiołku ,jestes fajtłapa , nie lubie takich ,ja jestem potrzebna mojemu chocby do wystroju wnętrza kolejnego mieszkania

Gość gość
macie idealny model geja :D albo cos gorszego ! :D

Gość gość
Kobieta w dom nie trzeba alarmu instalować :D

Gość gość1990
Też jestem samotny, mam własne mieszkanie, sam wszystko robię, gotuję, sprzątam i piorę. Nie wiem po co mi by była kobieta, szczególnie, że nie mam i nie chce mieć dzieci. Moim zdaniem kobieta współczesnemu mężczyźnie nie jest do niczego potrzeba. ktoś tam mówił, że kobieta "daje" facetowi seks, ale jak ktoś jest ogarnięty, w miarę przystojny i ma jeszcze do tego trochę pieniędzy to może łatwo znaleźć dziewczynę na seks, małolaty są tak puszczalskie, że z tym akurat nie ma żadnego problemu.

Gość gość
to są typowi geje alb pedofile :D taki człowiek to dziwak dziwoląg ,niecierpie takich kretynów :D nawet jakby mieszkał w zamku :D nigdy ,wole typowych facetów którzy cenią sobie innych i szanuja a taki buc bedzie bucem i gnojem , a na stare lata pożre sie z rodzinką o 5 groszy , dalej w szmaty !

Gość gość
Kobieta w dom nie trzeba alarmu instalować x wreszcie ktoś znalazł jakiś sensowny powód no już wiem jak mogłabym się przydać :P

Gość gość
Facetowi zaradnemu po to kobieta żeby go inne od gejów nie wyzywały :D

Gość gość1990
Ależ ja szanuję innych ludzi, zawsze przyjaciołom i rodzinie służę pomocą, a przez to, że nie mam kobiety zawsze mam czas dla swoich przyjaciół i rodziny. Mam czas na własne przyjemności, a dzięki temu, że nie mam dziewczyny mogę rozwijać się, podróżować i poznawać nowych ludzi. Kilku moich znajomych, którzy już w wieku niewiele starszym od mojego zawarło związek małżeński i żałuje tego. Mówią, że a i owszem, przez rok, czy dwa było wspaniale, ale potem się psuje i ostrzega mnie przed popełnieniem tego błędu.

Gość gość
Kobieta w dom pies do schroniska :D

Gość gość
na loda :P