Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzona w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym opowiedzieć swoją historię, ponieważ nie mam z kim o tym porozmawiać. Siedzę właśnie w domu i kompletnie nie wiem jak poradzić sobie z życiem. Mam 27 lat i jestem w 7 miesiącu ciąży. Mój mąż- pobraliśmy się 7 miesięcy temu zdradził mnie na moich oczach. Od dawna coś było nie tak. Mimo że źle się czulam, nie miałam siły kompletnie na nic i te ciągle mdłości. Coś się zaczęło psuć. Mąż zawsze okazywał mi miłość i swoje uczucia na każdym kroku i zawsze powtarzał, że nigdy nie wybaczyłby mi zdradye. Nigdy nie przeszło mi przez myśl, żeby go zdradzić. Od jakiś dwóch miesięcy zaczął zostawać dłużej w pracy, nie poświęcał mi tyle czasu co kiedyś, chociaż teraz bardzo tego potrzebowalam. Strasznie mnie to boli, ciągła myśl, że mnie już nie kocha, już mu się nie podobał- jestem gruba itp. Chciałam to zmienić, pokazać mu, że bardzo mi zależy- i tak przez dwa tygodnie romantyczną kolację jadłam sama w płaczu. Raz Udawalam, że śpię, słyszałam jak wyrzuca jedzenie do kosza, nie pocalowal mnie na dobranoc co kiedyś było w jego zwyczaju. Pomyslalami, że może przytłacza go natłok obowiązków czy coś i zrobi nam dobrze, jeśli pojadę na kilka dni do rodziców. Co noc płakałam. Nie dawalam rady. Chciałam zrobić mu niespodziankę i wcześniej wrócić- jeden dzień. Weszłam po cichu do domu, winko, prezent mu kupiłam. Dla mnie był wyjątkowy, próbowałam udowodnić mu to na każdym kroku. To co zobaczyłam, gdy weszłam do domu, przerosło mnie i zalamalam się. W naszym salonie. Słyszałam krzyki, jęki. Był tam z koleżanką z prscyt, która nigdy mnie nie lubiła. Kochali się- nawet nie widzieli, że tam stoję. Usiadłam, świat mi się zawalił. Lecz to co usłyszałam było najgorsze: ze jest lepsza ode mnie i nie ma obleśnego grubego ciała. Co za gnoj! Jak mógł mi to zrobić, gdy nosiłam jego dziecko pod sercem. Byliśmy razem 10 lat, zawsze chciał mieć ze mną dziecko. Gdy mnie zobaczyli, mąż jak poparzony wyrzucił tamtą z domu. Od tamtej pory- minęły dwa dni. Nie odezwalam się do niego a ni razu, nie potrafię, zamierzam go opuścić mimo, że wziął wolne i ciągle mnie przeprasza, udowadnia! Dlaczego nie robił tego, kiedy ja się starałam. Nie wiem co mam robić, proszę o pomoc, czy któraś z was miała podobną sutuację!? Niedługo poród a ja czuję, że popadam w depresję. Strasznie mnie to boli

Gość gość
Ja nigdy czegos takiego bym niewybaczyla.

Gość gość
0/10 dranie i dupki są kawalerami i bezdzietnymi. Kobiety wybierają tylko porządnych mężczyzn taka prawda! Skoro twój mąż został ojcem to jest podwójnie porządny bo jest w związku i został ojcem!

Gość gość
w/y/p/i/e/r/d/o/l go na zbity pysk !!! taki c/h/u/j jest nic nie warty, jedynie do czego sie nadaje to do wyrzucenia na smietnik i zeby podciać mu jaja nie wybaczaj mu za żadne skarby, on znow cie zdradzi, a teraz przeprasza cie za to nie dlatego ze zaluje ale dlatego ze go przylapalas. nie badz z facetem ktory bzyka w twoim lozku jakas dziwke i mowi jej jeszcze ze jestes od niej gorsza to zwykly d****arz i smiec i nic wiecej

Gość gość
Wyszlo szydlo z worka !!! Lepiej odejsc! Masakra ! Zostaw alfonsa bo on zawsze bedzie tak robil! Przytyjesz to cie zdradzi, zachorujesz to tez zawsze bedzie dobre wytlumaczenie! Po ciazy tez cie zdradzi bo nie bedxie seksu! Obojetnie co ci opowiada to I tak jego natury nie zmienisz!!! A zostajac bedzie gorzej!

Gość gość
Zaluje bo go przylapalas !!! On juz cie wczesniej zdradzal. Pokaz swoja godnosc, swoj rozum I odejdz!!!

Gość gość
Kochana. Odejdź. Dziecko sama wychowasz. Raz zdradził, zdradzi i drugi. Współczuje, podziwiam-i tak jesteś dzielna. Straszne. Trzymaj się.

Gość gość
dlaczego kobiety wybierają ru/cha/czy?

Gość gość
Juz jest za pozno na te pytania ludzi poznaje sie dobrze jak z nimi zamieszkasz razem ! Teraz autorka musi podjac decyzje Godze sie byc oszukiwana ale mam meza albo odejsc!!!! Nikt sie nie zmienia zdnia na dzien tylko autorka nie znala faceta dobrze!!!

Gość gość
Nie dosc ze cie zdradzil to jeszcze cie obraza!!! Wow 10lat I nie wiedziec kogo poslubilas? Kobieto ty sie zastanawiasz co robic? Posluchaj rozumu a nie serca!!! Rozum podpowiada odejsc , I zlozycbpozee o alimenty!

Gość gość
Bo izoluje męża. Ja mam zawsze przy całym badaniu ginekologicznym krocza męża i wspierał porody bo to łączy związek a izolacja powoduje zdradę wcale się mu nie dziwie że zdradza. Wstydzisz się męża przy badaniu i zabiegach to masz. A mamy prawo do obecności nawet w szpitalu przy zabiegach i badaniach.

Gość gość
Do 23; 41kobieto a ty skad sie wzielas z Marsa? Co ma zdrada z badaniami lekarskimi??? Glowka boli???

Gość gość
prowo ....