Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie podrywał?

Polecane posty

Gość gość

Jestem teraz na urlopie. Siedziałam sobie z pensjonacie w holu na kanapie i czekałam na faceta. Do środka wszedł jakiś chłopak i powiedział "siema", ale go nie znałam to nie odpowiedziałam, a potem on się usmiechajac powiedział " i tak będzie dzisiaj ciepło czy się rozpada?" ja się jakos speszyłam i odpowiedziałam "zobaczymy " i się usmiechnęłam, potem on szedł po schodach na góre to cały czas sie patrzył i uśmiechał do mnie Nie powiem ,że był przystojny, może jutro go znowu spotkam w koncu mieszkamy gdzies kolo siebie :) To był podryw czy sympatia zwykla?

Gość gość
próba nawiązania dialogu. czy każda kobieta zwykłą grzeczność musi brać za podryw? trochę to dziecinne

Gość gość
Spodobałaś mu się, faceci się tak nie zachowują do kobiet co są im obojetne, jakbyś była jego zdaniem brzydka to by przeszedł i nic nie zagadywał prawdopodobnie

Gość gość
pytanie o pogodę nazywasz podrywem, to już desperacja.

Gość gość
Poza tym jeśli pozniej sie usmiechał to tym bardziej. Taka miła zaczepka

Gość gość
tak, tak wmawiajcie sobie, a później każdy mówi, że kobiety są łatwe:D

Gość gość
Czy podrywał trudno powiedziec, ale zwrócił na ciebie uwagę tak sądzę. Faceci nie są tacy chetni do zaczepiania obcych brzydkich kobiet, wiem po sobie bo kiedys bylam grubsza to przechodzili obojetnie, a teraz czasem ktos obcy zagada, nawet poprosi o numer czasem. Wiesz brzydkich nikt nie zaczepia, a na ladne uwage zwracaja

Gość gość
Poza tym piszcie co chcecie ale faceci sa mili dla ladnych bo sa prosci jak budowa cepa :) dla tych mniej ladnych sa mniej mili, albo one sa dla nich powietrzem, nie zaczepiaja ich bo niby po co. Ja odkad schudlam spotykam sie z takimi zaczepkami, albo komplementami czasem w stylu " jaka ladna pani" czy czasem obcy panowie mi "dzien dobry" powiedza. Uwazam, ze ze zwyklej uprzejmosci to nie jest bo jakos jak bylam 15 kg tezsza to takich rzeczy nie slyszalam

pffffffffffffffffffffffffffffffff hahahaha pffffffffffffffffff :D wy kobiety to nawet rozmowy nawiazac nie umiecie. ale z was ciołki... :) :P

Gość gość
Zbereźnik- Mnie to peszą takie teksty, więc jakoś nie nawiązałam rozmowy, trudno może będzie jeszcze okazja skoro mieszkamy obok siebie :P Oczywiście jak on zagadnie, ja do niego nie zamierzam ewentualnie się miło uśmiechę jak go zobaczę :P

Gość gość
Trudno, bywa :P