Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze nie wazne jak bardz kobiety

Polecane posty

Gość gość

Nam wmawiac ze dziewictwo jest nie wazne, ze liczba partnerow seksualnych jest nie wazna, ze to ze ma dzieci z innymi jest nie wazne - my i tak bedziemy mieli to gadanie w doopie bo dla nas to jest wazne! :) i prawda jest taka ze wiekszosc powyzszych ktore nie nadaja sie na zony i matki beda juz same... Owszem my tez ale WY TEZ! :D

Gość gość
Dokładnie, zawsze będziemy uważali za szmaty te stare przechodzone towary. Mimo, że będziemy mili tylko z uprzejmości to zawsze czujemy wewnętrzną odrazę. Kolejny czyjś k***s w twojej c***e, blee, gdybym był pedałem to może tak.

Gość gość
Dokladnie ja tak mam pogadac luznie kulturalnie na poziomie moge ale nic wiecej! Stracilbym szacunek do samego siebie wchodzac w zwiazek z taka lafirynda...

Gość gość
Tak tylko kobieta majac dziecko potem będzie babcią itp. Normalna kolej rzeczy, a ty prawiku będziesz wisial na matce do 40 stki albo dluzej, potem matka umrze i będziesz pisał na kafeterii ze nie potrafisz się podetrzec, będziesz dzwonic do domu dziecka by cie wzięli :/

Gość gość
Widze ze juz jakas ma bol doopy. Co to ma do rzeczy ze ktos bedzie babcia a ktos nie? Ja mam swoje wymagania odnosnie przyszlej zony i matki swoich dzieci i sie ich trzymam bo wiem czego i kogo chce. A jak nie znajde to trudno ale nie ozenie sie z kims kto mi nie pasuje a nie pasuja mi wlasnie te w temacie.

Gość gość
Dokładnie. Jeśli nie chcę wsadzić swojego fiuta w cipę w której spuszczali się inni faceci to jestem prawikiem hehe. Chyba nie muszę tłumaczyć co za syf się dzieje w cipie, która ma spermę przez cały dzień. Syf totalny, rzygać się chce i miałbym tam wsadzić ? Po jakimś frajerze, być kolejnym frajerem. Najgorszy frajer to ten ostatni, ooo, współczuję. Przecież można znaleźć prawdziwą czystą dziewczynę, a nie worek na spermę.

Gość gość
No to się nie spuszczajcie cale życie, gorzej że tak będziecie pragnąc dziewicy, że : A) wstapicie do państwa islamskiego jak wam tam obeicaja zone dziewice B) zg****icie dziecko bo tak pragniecie dziewicy Dla bezpieczeństwa, sfrustrowanych prawikow powinno sie kastrowac.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru g****ic dzieci nie projektuj swojego zboczenia na mnie a do muzulmanow tez nie przystapie bo ich serdecznie nienawidze!

Gość gość
Czym więcej pozwoliła sobie wsadzić tym jest tańsza, proste.

Gość gość
szkoda że one tego nie rozumieją bo coraz częściej mijamy się w swoich wymaganiach. my chcemy dziewic one nie chcą żeby nam przeszkadzało to że mają dzieci i nie są dziewicami i żebyśmy je brali jak leci my nie możemy mieć wymagań natomiast one mają z kosmosu najlepiej jak by chciał je brad pitt

Gość gość
Wiekszosc z was patrzy na to jak kobieta wyglada....

Gość gość
A ja jestem dziewica i nie chce miec dzieci i nie chce byc zona. Zdziwiony? :D

Gość gość
17:56 nie, mam to w doopie, nie łapiesz się w moich wymaganiach więc co mnie obchodzisz... Wszyscy oceniamy po wyglądzie i kobiety i faceci i na tej podstawie decydujemy czy chcemy kogoś poznać

Gość gość
W jakich wymaganiach sie nie lapie? Przeciez tobie chodzi o dziewictwo :D a ja nia jestem! Ale napisalam to, bo to zabawne, ze nikt nie moze mnie oceniac jako 'jakosciowa kandydatke na zone i matke dzieci' skoro od poczatku deklaruje, ze nie chce ani tego ani tego. Pstryczek w nos :)

Gość gość
no właśnie nie łapiesz się bo moja przyszła żona musi być prorodzinna a ty taka nie jesteś więc mam na ciebie wyje/bane :)

Gość gość
A ty badz bardziej proczlowieczy, bo poki co to na meza i ojca nie nadajesz sie, z tak mocnym rozdzielaniem kobiet za to czy uprawialy seks czy tez nie. Rozumiem preferencje, ale nie ideologie i skrajnosci i wyzywanie kobiet, ktore seks uprawialy

Gość gość
Tak gadacie dopóki jesteście prawikami. Jak juz kiedys przestaniecie nimi być to zobaczycie, ze to wcale nie takie wielkie halo... Rozumiem jak facet nie chce kobiety z dzieckiem, bo to jednak bagaż, ale żeby zaglądać w błonę? Mój mąż nie byl prawikiem, ja nie byłam dziewicą - nie przeszkadzało nam to w zbudowaniu szczęśliwego, udanego związku. Wy zamiast skupić się na najważniejszych cechach to patrzycie tylko na blonę, jakby to byl jakiś cud...

Gość gość
Bo oni po prostu nie moga zniesc mysli, ze kobieta mogla uprawiac seks a oni nie, ot tyle. I swoja manie podciagaja pod 'szacunek kobiety do siebie i material na zone' (nie obchodzi ich czy kobieta stracila dziewictwo z kims dla niej waznym) a tak naprawde chodzi tutaj o kontrole. Zaden normalny czlowiek nie zakladalby tyle watkow o tym, jakby to byla zwykla preferencja to nie byloby czegos taiego, zauwazcie, ze nikt nie zaklada watkow pod tytulem 'lubie lody czekoladowe' :P

Gość gość
18:10 hahaha tak gadacie że nie chcecie faceta z dzieckiem do momentu aż same nie będziecie samotnymi matkami i zobaczycie że to nie takie wielkie halo... MAM WYMAGANIA JAKIE MAM I TYLE!

Gość gość
możecie sobie gadać ale nie łapiecie się w naszych wymaganiach i zwyczajnie zostaniecie same... biedne samotne sfrustrowane i stare panny ;)

Gość gość
Typowa odpowiedz - nie masz zadnych argumentow na swoja manie :) nie pozdrawia dziewica, wolaca kogos normalnego anizeli ciebie :)

Gość gość
Kto zostanie sam ? Jak na razie to wypowiadaja se tutaj zajete kobiety, a panowie sa SAMOTNI :D i jak widac to frustracja panow a nie pan siega zenitu bo czuja potrzebe zakladania takich samych watkow i walkowania w kolko tego samego... nudni jak flaki z olejem jestescie

Gość gość
buehehe a sobie wól ja też nie chce dziewicy która mnie nie chce ;)

Gość gość
To radze Ci sie starac aby znalezc jakas ktora by cie zechciala, bo z tym podejrzewam ze ciezko bedzie :) zadna INTELIGENTNA kobieta nie lubi przedmiotowego traktowania

Gość gość
kobiet w tym kraju jest więcej niż facetów z czego 1/3 to samotne stare panny :D więc w większości to wy będziecie same ;)

Gość gość
tak prawiczku, co widać po tym forum to wy siedzicie sami i płaczecie, że nikt (już pomijając dziewictwo, ale nikt) was nie zechciał macie ból doopy i wypisujecie tutaj swoje farmazony, jakieś wymagania w stosunku do kobiet chcecie mieć jeszcze dobre :D:D

Gość gość
Ale prawiku jak sobie to w ogole wyobrażasz? Casting urządzasz przed randka żeby wytypować spośród kandydatek dziewice? Czy może w trakcie pierwszej randki pytasz kobietę o jej przeszłość seksualną opowiadając o swoich preferencjach? Nie tak się buduje zwiazki chłopcy...

Gość gość
uwodzenie to jest selekcja i tak mam kilka konkretnych pytań na konkretne cechy które mnie interesują i po prostu zadaje pytania i czekam na odp a jeśli mnie okłamie np spytam się o dziewictwo a ona powie, że nie jest a się okaże, że jest to też lepiej dla mnie bo z kłamcą nie chciałbym się związać ;)

Gość gość
Jakby mnie facet od razu na pierwszym spotkaniu przesłuchiwał i wypytywal o lozkowe sprawy to dla mnie tez byłby to znak, ze z czubkiem nie ma co sie zadawać...

Gość gość
19:00 a dla mnie twoje oburzenie było by znakiem żen ie akceptujesz mnie takim jakim jestem i też bym cię nie chciał :)