Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jatojadwa

Pretensje o ból ?

Polecane posty

Gość Jatojadwa

Witam. Przedstawie jedną sytuacje a Wy powiedzcie mi jak to widzicie. Wczoraj w pracy (fizyczna) przesuwałem dosc duzy ciężar po podłodze i nagle poczułem silny uciskający ból. Okazalo się że to rwa kulszowa potocznie korzonki. Moja narzeczona ma ogromne pretensje do mnie za to ze w momencie gdy mialem zmieniać prace i jechać za granice wydarzylo się cos co unier******* mnie na ok 2 tygodnie. I to są pretensje naprawde nie takie jak o rozlanie szklanki z napojem na nowy dywan, ale bardziej jak wyrzuty ze do końca zycia teraz bede tu pracował itp. Co sadzicie o jej zachowaniu... ja leże i nie moge nawet wstac a ona sobie wyszla... zdenerwowana

Gość gość
nadpobudliwa p***a. tyle :D

Gość gość
No troche niefajnie sie zachowala. Przeciez to nie twoja wina! Zastanow sie na kim/czym jej bardziej zalezy. Na kasie czy na tobie. Pewnie miales jechac zarobic na slub dla ksiezniczki.... Chcesz z kims takim byc? Bo widac on juz leje na "w zdrowiu i chorobie".

Gość gość
p.i/n/d/a :D

Gość gość
Rzuć ją. Naprawdę, przy takiej babie nie czeka cię nic dobrego. Sama miałam kiedyś atak korzonków i wiem, jak to z***biście boli. Nie wyobrażam sobie zostawić mojego partnera z takim bólem samego i wyjść z domu, o fochach nie wspominając. Z moim narzeczonym zawsze nawzajem się sobą opiekujemy, kiedy drugie słabiej się czuje. Twoja dziewczyna to jakiś potwór bez uczuć :o

No tak, jedna baba drugiej babie :D. Najlepiej niech ją rzuci, to doradzaczka szybciutko wskoczy na jej miejsce :D. Dziewczyna zachowała sie niedojrzale, dlatego nalezy jej dobitnie powiedzieć, że cierpisz, że to nie z Twojej winy, że miałeś pecha i byłoby dobrze jakby Ci pomogła, a nie stroiła fochy. Myslę że sie opamięta.

Gość gość
" Najlepiej niech ją rzuci, to doradzaczka szybciutko wskoczy na jej miejsce " X Sądzisz po sobie?

Gość gość
mhm, już rzucamy narzeczonych, mężów, pracę i lecimy zastępować dziewczynę autora :D Silene, masz w głowie coś poza pustką?

Gość gość
"Dziewczyna zachowała sie niedojrzale, dlatego nalezy jej dobitnie powiedzieć, że cierpisz, że to nie z Twojej winy, że miałeś pecha i byłoby dobrze jakby Ci pomogła, a nie stroiła foch" X A co, ona ślepa jest i nie widzi, że on cierpi? Jestem kobietą, która choruje przewlekle, jak się choroba nasila to mój mąż biega wokół mnie jak szalony i wszystkim się zajmuje. I vice versa kiedy on na cokolwiek choruje. Gdyby mi w narzeczeństwie walnął focha, że niedomagam fizycznie to bym go posłała kopniakiem na księżyc. W takich chwilach wychodzi, jakim kto jest człowiekiem.

Nie posłałabyś, tylko żaliła na kafe i pytała czy on cię jeszcze kocha :D. Tu na kafe to sami szczęśliwi w szczęśliwych, idealnych związkach i na wszystko mają jedną receptę: rzuć jego albo ją :classic_cool:

Gość gość
Jak dla mnie to jakaś idiotka. Ale wy faceci chyba takie lubicie, zamiast poszukać fajnej to sobie biorą kretynki.

Gość gość
no niestety dużo facetów ma kobiety kretynki... a normalnej nie chcą

Gość gość
Silene - ty ze swoim "związkiem na odległość" idź się bimbać. Albo jesteś projektem, albo skończoną idiotką. Ale jak autorowi tak pasuje, to niech daje się gnoić. Jego sprawa.