Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyśka89

zabiegi kosmetyczne przed ślubem

Polecane posty

Gość Justyśka89

Co myślicie, żeby na miesiąc przed ślubem zacząć robić na twarzy jakieś zabiegi kosmetyczne? Moja koleżanka zrobiła sobie serię zabiegów z peelingiem kawitacyjnym, witaminą C i specjalnymi maseczkami i wyglądała na prawdę rewelacyjnie. Tylko ja nie pojadę do Poznania to tego salonu, do którego ona chodziła, bo jestem z małej miejscowości, a boję się że tutejsza kosmetyczka tylko zniszczy mi twarz.

Gość gość
Słyszałam, że dobrze jest zeobić dzień przed ślubem peeling kawitacyjny, bo lepiej makijaż zię trzyma.

Gość arabella31
Przed ślubem raczej bym nie ryzykowała przypadkowej kosmetyczki. Jeśli zrobi coś nie tak, skutki będziesz odczuwała jeszcze bardzo, bardzo długo. Wybierz dobry renomowany gabinet, taki jak Wyspa Piękna – we Wrocławiu, przy al. Armii Krajowej . Nawet jeśli będziesz musiała kawałek dojechać, na pewno nie pożałujesz. Dobra kosmetyczka sama podpowie Ci, jakie zabiegi wybrać, tak żebyś w tym najważniejszym dniu wyglądała prześlicznie.

Gość gość
mnie koleżanka namówiła na takie zabiegi przed ślubem, byłam w yennefer studio w warszawie