Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny przeczytajcie to :) ...

Polecane posty

Gość gość

Jestem Łukasz z Łowicza , mam 23 lata. Opowiem o sobie: poruszam sie na wózku, mam zanik miesni. Mimo to daje sobie rade zyciowo, rodzice pomagaja, jednak ja tez to co moge robie. Lubie muzyke, zdarza mi sie malowac obrazy na plotnach. Uwazam siebie za człowieka dobrego, choc troche niesmiały jestem, ale potrafie czerpac radosc z zycia i wazny dla mnie jest jego sens. Szkole skonczylem 5 lat temu, bylo to liceum. Wiem ze nauka jest wazna, poniewaz dzieki temu mozna sie czegos nauczyc. Napisalem do ciebie dlatego, ze chce poznac dziewczyne, ktorej jeszcze nigdy nie miałem. Zasługuje na nia na pewno jak kazdy. Gdybys zechciała i byla zainteresowana to smiało napisz do mnie, jesli occzywiscie takze szukasz kogos do zwiazku. Najwazniejsze jest dla mnie bycie soba i dobre traktowanie drugiego człowieka. Moje jedno z marzen znalezc miłosc. Jak bywa na filmach miłosnych jest to łatwiejsze, rzeczywistosc jest inna. W prawdziwym zyciu trzeba sie starac aby milosc odnalezc. Mówi sie ze zyje sie raz, wiec nie wstydzilem sie napisac do ciebie. Sama zdecyduj czy jestem godny uwagi i poznania, a jesli bedziesz jeszcze o cos spytac chciala mnie to zapraszam do rozmowy. Moze jak cos jeszcze wymysle to ci to napisze. To tyle na ten moment, pozdrawiam

Gość gość
no proszę, nie szukaj dziewczyny przez neta bo możesz trafić na jakąś pinde oszustke, szczególenie tu

Gość gość
raz znalazlem i bylo fajnie. mineło ale nie było źle

Gość gość
po co Ci dziewczyna? skoro mięśnie Ci zanikaj? nawet mięśnie języka też więc nawet wylizać cipki nie będziesz w stanie. a skąd weżmiesz na zachcianki dla ukochanej?

Gość gość
po co tak gadasz?

Gość gość
Łukasz, jesteś Bardzo pozytywną osobą! Nie nadaję się na dziewczynę dla Ciebie z racji wieku, ale życzę Ci wszystkiego naj naj, naj, najlepszego, czyli też dziewczyny, o której marzysz i którą na pewno znajdziesz!