Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zniknął z kafe

Polecane posty

Gość gość

Kto już nie pisze ?

Gość gość
Donaldzik zniknął z foruma i brukseluje :D

Gość gość
Mistrz cietej riposty

Gość gość
(nie)szczera artefakt diabła szkito milouni..coś tam coś tam emanująca lajtem fab jola ike proszek do prania ines73 miła jak zawsze Muzeumianka pandita złośliwasamica30 rokk wymarzona księżniczka .....żona domowa (nie mogę sobie przypomnieć co było na początku,coś na Z)

Gość gość
tak się zastanawiam, znikł czy zniknął ... I wyczytałam że jak znikł to juz bez powrotnie, jak ptak dodo, zniknął zas piszemy tylko gdy schował się przed nami, gdy nie ma go w polu widzenia.

Gość gość
czyli że wróci to fajowo. to i jest nadzieja że Donaldzik też wróci skończy brukselowanie i zado polskiego foruma hurra :D

Gość gość
14:23 dzięki za cenne wskazówki :)

Gość gość
czyli że wróci to fajowo. to i jest nadzieja że Donaldzik też wróci skończy brukselowanie i zajrzy do polskiego foruma hurra :D

Gość gość
czyli że wróci to fajowo. to i jest nadzieja że Donaldzik też wróci skończy brukselowanie i zajrzy do polskiego foruma hurra :D

Gość gość
gość dziś tak się zastanawiam, znikł czy zniknął ... I wyczytałam że jak znikł to juz bez powrotnie, jak ptak dodo, zniknął zas piszemy tylko gdy schował się przed nami, gdy nie ma go w polu widzenia. x jesteś bardzo mądra więc zapytam. Znikł bezpowrotnie, jak ptak dodo czy bezpowrotnie jak piosenkareczka doda ??? Które jest poprawne ??? Podpowiedz mi pliz.