Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało z moją matką? :(

Polecane posty

Gość gość

Witam, mianowicie nie szukam tu wsparcia ani też otuchy, ale potrzebuję obiektywnej opinii osób obcych. Moja mama ostatnio się strasznie zmieniła. Od zawsze kłóci się z moim ojcem, jest bardzo nerowa i wybuchowa. Ostatnio choruje, ma infekcję, ale nie chce brać antybiotyków. Twierdzi, że nie są jej potrzebne, gdyż nigdy nie chorowała i ich nie brała. Od miesiąca więc choruje i nic nie robi. Ja się nią zajmuję najczęściej, ojciec w pracy. Ale dla niej to nie wystarcza. Obwinia nas o "złą opiekę", ciągle wybrzydza co jej damy do jedzenia, wyzywa ojca, ale też i mnie. Bo to ja ją tym " gównem zaraziłam"...a na dodatek nic nie robię, mam się wyprowadzić z domu na wakacje do rodziny bo ma mnie już dosyć. Ciągle mnie się czepia, że jestem niewdzięczna i nic nie robię przy niej. Uwarza, że ona lepiej by się domem zajęła. Nie żebym nic nie robiła-pranie, sprzątanie, gotowanie teraz do mnie należy-przecież mam wakacje. Na dodatek i tak nic nie robię-słyszę to codziennie po kilka razy na dzień. Padają nawet gorzkie słowa wulgarne pod moim adresem. Matka krytykuje mój wygląd, wypomina mi mój nieudany związek z chłopakiem. Uczę się bardzo dobrze i mam znajomych, ale opieka nad matką już mnie przerasta. Nie to, że mam dość, ale jak tak będzie dalej to chyba nie wytrzymam. Czy ktoś z Was miał kiedyś podobne doświadczenia??? Proszę o racjonalną opinię. Z góry dziękuję za przeczytanie mojego postu.

Gość gość
Po raz trzeci od godziny 15 witasz i mianowicisz. 🖐️

Ja mam dokładnie tak samo, tylko że ojca nie ma wcale. Też tego nie wytrzymuje.. Matka wmawia mi rzeczy, które są wyłącznie robione przez nią. Wszędzie w dodatku opowiada, jakim jestem zwyrodnialcem, i przez to każdy bierze mnie za takiego. Też każe mi wynosić się ciągle do meliny, w której mieszka ojciec z innymi menelami

Gość gość
mojej matce odbija całe życie, i, aż żygać mi się chce jak pomyśle o tym wszystkim.

Gość gość
Mam 19 lat. :-(

Gość gość
pisałem o 17:18 mam 37 lat