Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie okrada! POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Witam Kochane. Sytuacja wygląda tak, że w okresie wakacyjnym pomieszukejmy kątem u teściów (skomplikowana sytuacja lokalowa- nieważne). Niestety, zauważyłam że zaczynają ginąć mi pieniądze- raz pięć złotych, raz 10, ale wczoraj zniknęła stówa która była odłożona na zapłate za rachunek telefoniczny. Torebkę zazwyczaj zostawiałam na korytarzu- by szybko rano ją zabrać i lecieć do pracy. Pewnego razu przyłapałam teściową jak grzebie w niej, stanęłam jak zamurowana a ona do mnie że chusteczek szukała bo potrzebuje.... Zaczęłam chować portfel, ale ta ostatnio ukradziona stówa leżała na stoliku.... Mąż to olewa i twierdzi że tu nikt nie kradnie i mam jakieś zwidy, a ja nie wiem co robić i jak z nimi rozmwiać...... Nie będę już tu wspominać o innych dziwnych akcjach związanych z tą babą, ale złodziejstwo mnie dobija...

Gość gość
a dokłądacie sie do kosztów wody pradu i jedzenia?

Gość gość
Nie obgaduj tylko pilnuj portfela.

Gość gość
To mąż ci zabral na tanie panienki bo słaba jesteś w łóżku. Przykre ale prawdziwe

Gość gość
dokładamy miesiećznie aż 400 zł, więc nie wiem skąd to się bierze...

Gość gość
Chowaj kase tak zeby nie znalazla.

Gość gość
teraz to już chowam, ale jak sobie zliczyłam to ponad 200 zł wyparowało, a nie ukrywam że są te pieniążki mi potrzebne

Gość gość
Złodziei trzeba tepić Nie noś kasy przy sobie a karty bankomatowe miej w ukryciu najlepiej przy sobie nawet podczas kąpieli zabieraj je do łazienki Mój znajomy okradał tak swoja babę Raz zginęło 100zł. Porem 200, 400a teraz 900 Wtwalila go z chaty Ale ile nerwów by uwierzyć ze to ktoś bliski

Gość gość
no co do męża to jestem pewna, że to nie on, teść już raczej niechodzący, tylko teściówka mogła to zrobić.... rpoblem w tym że aktualnie u niej mieszkamy .... gotówki juz żadnej w domu nie ma, ale zaczynam się martwić o zegarek, czy obrączki np. ;(

Gość gość
Taaak, obrączkę ci zdejmie z palca... Już nie wydziwiaj.

Gość gość
no mąż zostawia w domu akurat obrączke z uwagi na pracę (produkcja, więc jest zakaz biżuterii bo maszyna może zhaczyć i po palcu). dzisiaij chyba z nią o tym wszystkim porozmawiam, tak nie może być

Gość gość
ja bym takiej w psyk z jednej i drugiej wylakierowała aż by zawyła złodziejka je***a