Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WZW B a sens szczepien

Polecane posty

Gość gość

Sadzac po tym wykresie szczepienia nie mialy wogole zwiazku ze spadkiem zachorowalnosci na wzw B, wiec po co sie szczepi masowo norowodki na wzw B? Jestesmy chyba jedynym krajem w Europie ktory to preferuje, wszyscy inni odeszli od tego pomyslu. jest sens forsowac norowodka w pierwszej dobie zycia watpliwego sensu szczepionka? http://demotywatory.pl/4528497/Szczepienia-przeciw-WZW

Gość gość
moja koleżanka jest dializowana (czyli tak naprawdę mieszka w szpitalu) bo WZWB zniszczyło jej nerki. I takich przykładów można mnożyć. Każda operacja, pobyt w szpitalu to duże ryzyko bez tego szczepienia a Ty chcesz ryzykować? Wykres jest z d**y wzięty. I niech już stworzą szczepienie na WZW C- prooszę!

Gość gość
Kto to jest ci " wszyscy inni ' ? Nie mieszkam w PL , a szczepien jest wiecej i na wzw b tez jest :D Autorko, czy ty wiesz co to jest demot ? :D

Gość gość
pokaz mi 3 kraje gdzie nie szczepią na WZW B

Gość gość
" gość dziś pokaz mi 3 kraje gdzie nie szczepią na WZW B " jestesmy jedynym krajem gdzie szczepi sie w pierwszej dobie zycia i to obowiazkowo o to chodzi a nie o to ze wogole sie nie szczepi