Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka kruszynka

czemu uważacie, że wszystkie kobiety małobiuściaste zazdroszczą tym biuściastym?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś patrzy się jeszcze na sylwetkę a nie tylko na biust

Gość gość
ludzie są głupi i pewnych rzeczy nawet jak im się wytłumaczy 100 razy to i tak nie zrozumieją

Gość Laura2777777
Ja mam jędrne piersi i ładne, rozmiar C i nie chce mieć wiekszych. Zreszta jakbym bardzo chciala to bym sobie powiekszyla bo mnie stac, ale taki wielki biust mi sie nie podoba i tyle. nie mam nic do kobiet z duzym biustem, sa i amatorzy takiego, wszystko zalezy od gustu, grunt ,ze moj facet uwielbia mój biust i to mi wystarcza, zreszta kazdemu nie dogodzisz, jedni lubia np kobiety o pełniejszych kształtach inni szczuple i drobne jak ja :)

Gość gość
autorka ma przecież małe piersi, 65C wbrew pozorom nie jest duże i wygląda jak 70A/B jestem kobietą mam miseczkę 75A i nigdy nawet przez chwile nie chciałam mieć większego biustu :) podobam się sobie, nie mam kompleksów, więc nie widzę powodów żeby coś w sobie zmieniać. nie każda kobieta chce mieć duże piersi, jest sporo kobiet mało biuściastych które uwielbiają swoje piersiątka i za nic by go nie zamieniły.