Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1043ona

Powody dla których chlopak unika dziewczyny która mu się podoba

Polecane posty

Gość 1043ona

Poznałam pewnego chłopaka spodobal mi sie. Przychodzil do mnie do pracy codziennie, zaczepial, flirtowal. Fakt jego kolega byl smielszy wiec czesciej dyskutowalam z jego kolegą ba nawet prawie sie z nim umowilam. Jednak mialam obawy no obu jie znam za dobrze. Dalam kosza koledze i odkad dalam kosza koledze ten ktory mi sie podoba przestal mnie zaczepiac, podrywac i jakby zaczal mnie unikac. A stad to wiem bo czesciej zjawia sie w pracy jak mnie nie ma. Mowi mi o tym kolezanka(i na pewno nie jest nia zainteresowany bo to starsza kobitka przecietna gdzies tak ok 50) on ma 35lat. I teraz sie zastanawiam dalam jego koledze kosza i on tak jakby odpuscil . Wiecie o co tu chodzi?

Gość gość
nie ma takich powodów. jak ktoś się sobie z wzajemnością podoba, to chce tą osobę widzieć jak najczęściej. nie dorabiaj sobie kobieto wszystkich możliwych ideologii, tylko spójrz realnie, na to, co się dzieje :P

Gość gość
Obetnij ten ogon! A jemu podaruj różaniec egzorcyzmów ang w Wąwolnicy. Szczęść Boże.

Gość gość
Rozaniec egzorcyzmowany w Wąwolnicy.I módl się za niego!

Gość gość
Rozaniec egzorcyzmowany w Wąwolnicy.I módl się za niego! Szczęść Boże.

Gość gość
Nieprawda zawsze moze być jakiś powód, czasami jest tak że ludzie się sobie podobają i nawet zależy im na sobie, ale z jakiegoś powodu nie mogą być razem.

Gość gość
większość facetów to tzw du/py z rączką co boi się oddychać nawet,więc szkoda marnować czasu na roztrząsanie dlaczego tak się zachowuje a nie inaczej facetowi trzeba dać przestrzeń,niech się rozpędzi i działa :P a jak nic nie robi,to znaczy ze mu nie zalezy a wyręczać "nie nada" samiec powinien być samcem a nie jakąś bambaryłą

Gość 1043ona
O nie przed chwilą sie dowiedzialam, że on ma żone :/

Gość gość
no to, masz juź odpowiedź - chciał byś była zapchajdziurą :D

Gość gość
boi się odrzucenia