Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziiiwne

zbyt chudy do łóżka?

Polecane posty

Gość dziiiwne

jestem z facetem od 4 miesięcy. Jest on po prostu ideałem. I z wyglądu i z charakteru lubię go, chociaż my to dwie sprzeczności. Kocham go ;) ale jak się do niego przytulam, opieram to jest to niezbyt przyjemne bo on jest strasznie chudy :( na plaży jak zobaczyłam go bez koszulki to aż się niemiło zrobiło :( chudy, nieopalony, no klatkę pierś. ma węższą ode mnie.. ze swoim facetem chce się kochać, a mi się nie chce.. Co zrobić? Nie chcę go zostawić! Może coś w moim myśleniu jest nie tak. Wiem, że ma taką przemianę materii, bo je dużo i bardzo chciałby przytyć. Nie chcę go ranić mówiąc mu o tym, bo to tak jakby on mi kazał ciągle chudnąć

Gość gość
Przytyj porządnie i się Wam zbilansuje.

Gość gość
ale pewnie za to ma wielkiego w majtach, mam racje?

Gość dziiwnaaa
nie wiem czy można to nazwać wielkim, bo nie miałam porównania, ale jest niczego sobie ;)

Gość gość
obchodź się delikatnie z jego siusiakiem, delikatnie mu liż i połykaj

Gość diiwnee
fuu nigdy połykać xD

Gość gość
jak będziesz wypluwać to on pomyśli że nie pragniesz jego śmietanki i będzie mu bardzo przykro

Gość gość
chudzi faceci zazwyczaj mają spore penisy, tak wynika z moich doświadczeń :p w ten sposób natura rekompensuje im posiadanie szczurzej klaty :o

Gość gość
co autorka jest tępa.... Jest on idealny...z wyglądu albo idealny albo nie. Tak czy inaczej Ty intelugencją nie grzeszysz.

Gość gość
zamykaj oczy jak jest nagi, a zanim się będziesz przytulać wsadź mu twardą poduszę za koszulę. Ja tak robiłam ze swoim bo żal mi było się rozstawać z jego pytongiem :classic_cool:

Gość gość
autorko tematu, daj fotke jego siurka to ocenimy

Gość dziiwnee
"co autorka jest tępa.... Jest on idealny...z wyglądu albo idealny albo nie. Tak czy inaczej Ty intelugencją nie grzeszysz." Powiem Ci, że to raczej ty inteligencją nie grzeszysz skoro nie zrozumiałaś tego zdania ;) Dobra to niech Ci będzie tępa strzało, że to przeliteruję. Jest idealny i z charakteru i z wyglądu - wyjątkiem jest jego klatka piersiowa( co zaznaczyłam w dalszym zdaniu) Czasem trzeba umieć czytać między wierszami :)

Gość dziiwnee
mówi, że to u niego jest przejściowe(ta chudość), że ma tak po swoim ojcu. Może warto by się przyzwyczaić :P ma dużo testosteronu o czym świadczy jego upierzenie na klacie xd