Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przez siedzenie przy komputerze mozna byc zmęczonym?

Polecane posty

Gość gość

Siedzę po 12-14 godzin dziennie,nic fizycznie nie robię a jestem zmęczona cały czas,właściwie jak wstanę to już jestem zmęczona,bolą mnie stawy i mięśnie cały czas jestem bez siły. Chce iść do lekarza ale mama mówi, że nic mi nie jest.Mam się tym przejmować czy mama ma rację?

jesteś zmęczony właśnie dlatego, że nic poza tym siedzeniem nie robisz zadbaj o prawidłowa postawę na krześle, rób krótkie przerwy i zacznij się ruszać, póki Twój organizm jeszcze wie jak to robić zadbaj też o odpowiednie odżywianie, brak energii, zmęczenie, mogaą być tez wywołane nadmiarem cukru bo wątpię, żebyś wsuwała sałatki i białe mięsko, pewnie słodycze, słodzone napoje, dużo kawy albo energetyków....

Gość gość
Tyle, że są wakacje i mi się nie chce nigdzie ruszać,przez cały rok muszę chodzić do szkoły więc ruchu mam dużo,teraz mam możliwość wreszcie posiedzieć w domu,kocham siedzieć przed komputerem więc korzystam z wakacji ile wlezie i siedzę całe dnie i noce nieraz. Jeśli chodzi o odżywianie to nie jest źle,nie pijam kawy w ogóle,nie jem słodyczy,może sporadycznie,napoi słodzonych też nie pijam,jedynie woda i herbata z jedną łyżeczką cukru. Możliwe aby mi tak szybko kondycja siadła?

zależy co rozumiesz przez kondycję i kwestia na ile jesteś aktywna w czasie roku może z powodu gwałtownego zaprzestania ruchu na świezym powietrzu po prostu jestes niedotleniona ogólnie- póki się nie ruszysz nie poczujesz się lepiej