Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzające menadżerki

Polecane posty

Gość gość
nie słuchajcie dziewczyny tych zawistnych wrednych ludzi. lepiej siedzieć na d***e nic nie robic i pluć jadem na wszystko i wszystkich niż samemu wziąść sprawy w swoje ręce prawda??? co do sprzątaczek tez się nie zgadzam! moja mama byla szefowa pielegniarek (z 8 lat temu) i rozwiązali czy przenieśli oddział w szpitalu alurat ten na mtorym pracowala. pomijam już kwestie zarobkowe oraz to jaka to odpowiedzialna i ciężka praca jest. redukcja etatow z dnia na dzien doslownie w wieku 48 lat została na bruku. zrobila milion kursów komputerowych przez urzad pracy i innych bzdur i cały czas na bezrobociu bo już za stara - co z tego ze z doswiadczeniem. jedyne co to w kiosku chwile pracowala bez umowy bez niczego. dzieki mojej bratowej wyjechala do uk i pracowala troche jako opiekunka osob starszych a teraz sprzata w jakims osrodku (mowi ze to juz w ogole luz robota). podlapala troche jezyk. radzi sobie. jestem z niej bardzo dumna i bardzo sie ciesze ze mam energiczna, zadbana, zadowolona z zycia mame bo przez to co musiala tu przejsc w kwestii poszukiwan pracy wszędzie kop w dvpe i pani jest juz za stara szukamy kogos mlodszego to byla na skraju depresji. tak że juz tak nie robcie z tej polski ziemi obiecanej bo sama tez tu pracuje i zyje i zawsze pod górkę. łatwo to się mówi tym co mają a cala reszta ze sobie jakos radzi to wrednosc i wsciek. aha. kolezanki mamy ktore siedza dalej nabezrobiciu i ledwo wiaza koniec z koncem a lat do emerytury im sie wypracowac nie da tez na mame najezdzaja ze obcym tylki podciera i ze co jak co ale one by nie sprzataly! pfff... a co niby robily ptzez te wszystkie laya w tym szpitalu???? dzieki temu mama szybko sie poznala kto prawdziwa kolezanka. Polacy sa mega wredni.

Gość gość
. Co z tego, ze kupisz iles tysiecy litrow piwa wiecej skoro i tak go nie wypijesz. P********c z woda w mozgu. Terez powiedz ile kosztuje dom w UK, a ile w PL? Ile kosztuje czesne w UK, a ile w Pl? Ile kosztuje aparat dentystyczny w UK, a ile w Pl? Ile poyebancu kosztuje wynajecie firmy remontowej w UK, a ile w PL? Jedyne co potrafisz napisac, to sila nabywcza pieniądza. Wiesz w ogole co to kurfo jest? xxx wiem paroowo!!! piszę debilowi ile można kupić litrów paliwa za pensję w UK a p/o/j/e/b się pyta po co mi tyle litrów! a teraz sobie policz debilu a propos domu, dentysty czy wynajęcia budowlańców policz w jednostkach! zarabiam w UK 2 tys jednostek i w Polsce 2 tys jednostek dom z ogródkiem poza Londynem 150 - 300 jednostek - w Polsce 300 - 500 jednostek plomba w UK 100 - 150, w Polsce 150 - 250 całkowity remont łazienki wraz z hydrauliką, kaflami, wanną, kabiną prysznicową, sedesem, bidetem plus robocizna (robiłam w kwietniu!) 5,3 tys - czy w Polsce zapłacisz 5,5 tys zł za taki remont???

Gość gość
teraz sobie policz debilu a propos domu, dentysty czy wynajęcia budowlańców policz w jednostkach! zarabiam w UK 2 tys jednostek i w Polsce 2 tys jednostek dom z ogródkiem poza Londynem 150 - 300 jednostek - w Polsce 300 - 500 jednostek plomba w UK 100 - 150, w Polsce 150 - 250 całkowity remont łazienki wraz z hydrauliką, kaflami, wanną, kabiną prysznicową, sedesem, bidetem plus robocizna (robiłam w kwietniu!) 5,3 tys - czy w Polsce zapłacisz 5,5 tys zł za taki remont??? xxxxxxxxxx Głupia pisdo, nie mozesz dokładnie porównywac jednostek z UKa do PL, poniewaz minimalna placa w PL, to 1750 brutto, co wychodzi okolo 1200-1300 jednostek na ręke, a w UK minimalna, to troche ponad 800 jednostek. W PL dom wybudujesz spokojnie za 200 tysiecy złotych, bedzie on w wiekszym standardzie niz twoja stodola z dykty w uka. Remont łazienki w PL wykonany przez firme smieciu, zrobilem za 2,5 tysiąca złotych, wiec pal gumy z tymi swoimi smiesznymi obliczeniami, emigracyjny gownojadzie.

Gość gość
Remont łazienki w PL wykonany przez firme smieciu, zrobilem za 2,5 tysiąca złotych, wiec pal gumy z tymi swoimi smiesznymi obliczeniami, emigracyjny gownojadzie. xxx i za 2,5 tys zł zrobiłeś nową hydraulikę, kupiłeś wannę, kabinę, kompakt, bidet, baterie, kafelki, zrobiłeś gładź i pewnie ci jeszcze ze dwa tysiące zostało dla ekipy remontowej, co gó/wno/zja/dzie? a może po prostu przyznaj się, że opierdzieliłeś tylko lamperie olejną i naprawiłeś górnopłuk!

Gość gość
Tak, głupia pisdo, tak własnie zrobiłem. Nie zamontowałem bidetu tylko, a kabine prysznicową miałem starą, gdyż jest w dobrym stanie. Tak głupia pisdeczko, za 2,5 tys zrobilem remont.

Gość gość
trzeba było tylko wybetonować dziurę w podłodze i zamontować konewkę na sznurku - jeszcze taniej by ci wyszło, paroowo!

Gość gość
Widze puszczaja ci nerwy, pisdeczko. Dobija cie to gnicie na emigracji i zazdroscisz, że ludzie w PL potrafią ułożyc sobie zycie, a Ty musisz kible szorowac na Wyspach, by domu z dykty sie dorobic na dozywotni kredyt. Pal gumy szmato.

Gość gość
tak se tłumacz frajerze - to raczej tobie biedny śmieciu nerwy puściły, jak dotarło do ciebie że chwalisz się publicznie swoim żałosnym, oszczędnym remontem i używaną kabiną takiego majątku się majątku dorobiłeś w UK że cię na remont sracza w Polsce nie stać? i czego ci mają ludzie z UK zazdrościć? srania się z każdą złotówką?

Gość gość
Smieciu, ja nie zgrywam nowobogackiego jak Ty niemoto. Mnie czeka piekne zycie w PL, w górach i nad morzem, a Ty w UKa do konca zycia będziesz splacac kredyt na domopodobna stodołe z dykty :P

Gość gość
muszę cię zmartwić frajerze - kredyt już dawno spłacony - z resztą nie był wysoki, bo wkład własny miałam 70% i wyobraź sobie, ze w UK również są góry i morze

Gość gość
Tym poqrwionym lbom nie wytlumaczysz tego. Bilety na wakacje juz kupione i jakies lachy z Primarka?

Gość gość
przestańcie się kłócić. tego i tak się nie da porównać tak jak wy sobie to opisujecie. poczytajcie wpisy wcześniej ludzie wyjeżdżają z polski za pracą z różnych powodów i ja to rozumiem. chyba lepiej choćby sprzątać czy gary myć i zarabiać niż w polsce na bezrobociu siedzieć albo nie podejmować się żadnej pracy no przecież skoro jest się po studiach to wstyd. wstyd to kraść drodzy państwo. poza tym dziwią mnie wypowiedzi ludzi którzy neguja jak oraz ile kto zarabia i czy jest się w stanie utrzymać i co sobie kupić a czego nie gdy sam ten ktoś nie jest w jego sytuacji. to co tu padło że "hahaha sprzataczka się nie utrzyma w uk z takiej pracy". a skąd ty człowieku wiesz? matka mojej koleżanki sprząta w niemczech i jeszcze koleżance przysyła pieniądze tak więc ogarnijcie sie ludzie z tą swoją zawiscia.

Gość gość
też mnie wkurzają tacy wszystko wiedzący. oczywiście ze na całym swiecie ludzie sa rozni a i polacy opisujacy Anglię jako wszystko samo jest łatwo i przyjemnie tez swoje robią. a wiadome ze praca jak wszędzie ciężka a jeszcze do tego kwestia obcego kraju nieznanego i języka. sama bym chetnie pojechala bo szczerze mowiac wolalabym sie troche przemeczyc za te chocby 1000funtow miesięcznie niż tutaj za 1600 zl robic to co robie z tymi ludzmi z ktorymi musze pracowac. wiem wiem... ktoś napisze - zmien prace, ucz sie, rob kursy - srelemorele powiem wam i tyle.

Gość gość
ucinajac te wszystkie swary i kłótnie. Droga autorko. trafiłaś na całkiem fajną prace. jeszcze jeśli masz umowę na dłuższy czas to nie rezygnuj. przestaw swoje myślenie. zrób sobie swój własny plan lub w porozumieniu z menadzerkami co w który dzień robisz. robienie wszystkiego na raz zwykle konczy się brakiem efektów i jeszcze wiekszym haosem. dlatego padasz z nog a efektow twojej pracy nie widać. absolutnie pozegnaj się w pracy z telefonem. rob powoli i dokładnie. powodzenia. i wiedz że wiele osób chętnie by twoja pracę chciało ;) osobiście pracuje w kuchni w restauracji i ciagle mamy taki zapieprz ze nie mam kiedy iść siku a szef kuchni non stop nas pogania i nie ma tu czasu na picie herbatek .

Gość gość
gość wczoraj To zarobek, który pozwala w UK na życie na poziomie polskiego kierowcy zarabiającego 7 tyś zł. Mój kolega tyle na tirach w PL zarabia i ma wszystko czego potrzebuje z dwoma domami włącznie. Także możesz sobie te pieniądze wsadzić. x x Twój kolega na tirach tyle zarabia? a niech ci kolega powie ile z tego zabiera w trasę , większość z tej kasy to diety nie opodatkowane i jego emerytura wyniesie 700zł bo na papierach ma na pewno najniższą krajową,albo ciut wyżej na wyjazdy potrzeba mu ok 1,5 tyś tak lekko wiem bo mam męża na tirach :D który zęby zjadł na tej robocie za 7 tyś pensji postawił dwa domy????? heheheheh

Gość gość
gość dziś Glupia pisdo tylko, ze na czteroletni samochod w PL, zarabiajac 7 tysiecy bede oszczedzał 5 miesiecy, a przez kolejne 5 lat ten samochód bedzie mi słuzył. Co z tego, ze kupisz iles tysiecy litrow piwa wiecej skoro i tak go nie wypijesz. P********c z woda w mozgu. Terez powiedz ile kosztuje dom w UK, a ile w PL? Ile kosztuje czesne w UK, a ile w Pl? Ile kosztuje aparat dentystyczny w UK, a ile w Pl? Ile poyebancu kosztuje wynajecie firmy remontowej w UK, a ile w PL? Jedyne co potrafisz napisac, to sila nabywcza pieniądza. Wiesz w ogole co to kurfo jest? Przeciez sily nabywczej pieniądza nie kreuja politycy. Jesli ci tak dobrze w tym Jukeju, to tam sobie gnij az do smierci emigracyjna niemoto. My będziemy zyli sobie w pięknej i co najwazniejsze naszej Polsce. a nie obcym UKa. x x gdzie byś w Polsce nie pracował , to masz tę pracę dzięki emigrantom którzy zarabiają tam i wydają w Polsce, czy to sektor budowlany, medyczny, transport itd ludzie na lotniskach mają pracę dzięki emigrantom od sprzątaczki lotniska po dyrektora także nie fikaj bo ci się kalesony podrą w kroku szanuj ludzi i ich pracę, bo każda praca jest ważna nie wiesz co los ci przyniesie jutro i czy nie pojedziesz w podskokach do UK i będziesz się cieszył jak małpa na widok banana widziałam upadki ludzi którzy mieli innych za nic oj spada się z hukiem z wysokiego stołka :D

Gość gość
jak czytam takich frustratow to tylko mi się śmiać chce hahaha. kiedy wyjezdzalismy z mezem w niepewnosc i nieznane wszyscy nas tylko straszyli , ojczyzna patriotyzm i inne bzdury. kocham kraj w ktorym sie wychowalam. ale teraz to nie jest już mój kraj. czuje sie obywatelka swiata. wszedzie mogę zyc pracowac - a kiedys przeciez nie mozna bylo. a teraz jak czasem przyjezdzamy do polski z mezem do rodziny to tylko narzekania albo zazdrosc - wrednosc. teraz to kazdy by wyjezdzal tylko wszystkim prace zalatwiac. poza tym ciężko polakom zwlaszcza zascianowym pojac ze nie jestem tutaj zeby sie dorobic. nigdy nie mielismy checi posiadania na wlasnosc domu mieszkania a pieniadze wydajemy na zwiedzanie swiata. ale jak przyjezdzamy do pl to pierwsze pytanie - no i czegoście sie tam dorobili??? albo dorobiliscie sie juz??? po 7miu latach na emigracji w roznych ktajach uznalam ze nie ogarniam mentalnosci polaków. a zwlaszcza ich wrednosci i zacietrzewienia. żyj i daj zyc innym. ale jakby co to sami katolicy. hahaha

Gość gość
gość dziś jak czytam takich frustratow to tylko mi się śmiać chce hahaha. kiedy wyjezdzalismy z mezem w niepewnosc i nieznane wszyscy nas tylko straszyli , ojczyzna patriotyzm i inne bzdury. kocham kraj w ktorym sie wychowalam. ale teraz to nie jest już mój kraj. czuje sie obywatelka swiata. wszedzie mogę zyc pracowac - a kiedys przeciez nie mozna bylo. a teraz jak czasem przyjezdzamy do polski z mezem do rodziny to tylko narzekania albo zazdrosc - wrednosc. teraz to kazdy by wyjezdzal tylko wszystkim prace zalatwiac. poza tym ciężko polakom zwlaszcza zascianowym pojac ze nie jestem tutaj zeby sie dorobic. nigdy nie mielismy checi posiadania na wlasnosc domu mieszkania a pieniadze wydajemy na zwiedzanie swiata. ale jak przyjezdzamy do pl to pierwsze pytanie - no i czegoście sie tam dorobili??? albo dorobiliscie sie juz??? po 7miu latach na emigracji w roznych ktajach uznalam ze nie ogarniam mentalnosci polaków. a zwlaszcza ich wrednosci i zacietrzewienia. żyj i daj zyc innym. ale jakby co to sami katolicy. hahaha x x masz rację, w Polsce jest jak to ja mówię " syndrom ładniejszego płotu":D sąsiad zakłada nowy płot, to ja żebym się zes..ł to muszę mieć jeszcze ładniejszy nie ważne że nie dojem, nie dośpię,ale płot będę miał także przywiązanie do plachetka ziemi moja babcia ręce urobiła sobie i zdrowie straciła,żeby tylko ojcowizna ugorem nie stała nigdzie nie była, nawet morza nie widziała ani gór ale robić trza, że nic z tego nie ma?? nie ważne