Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szesnastoletni syn wstydzi się owłosienia.

Polecane posty

Gość gość

Mój syn skończył szesnaście lat i ma już bardzo owłosione nogi. Ma też gęste włosy pod pachami, a ostatnio zaczęło się pojawiać na brzuchu i klatce piersiowej. Wstydzi się tego i ukrywa jak tylko może. Chodziłby cały rok w długich spodniach. Uważa, że to za wcześnie. Może i jest w tym trochę racji. Czy to nie za szybko? Mąż ma owłosienie, więc nie dziwi mnie sytuacja u syna, ale czy nie jest za młody?

Gość gość
Dlaczego myslisz, że to za wcześnie? Przecież Twój syn zaraz będzie dorosłym facetem! Taka jest kolej rzeczy

Gość gość
Mąż ma owłosienie, więc nie dziwi mnie sytuacja u syna, ale czy nie jest za młody? xxx widziałam 2 metrowego 14 latka który był zbudowany lepiej niz wiekszosc facetów, wielki muskularny byk ja bym sie racej martwila gdybyw wieku 16 lat byl maly chudy i niedorozwinięty 🖐️

Gość gość
Ale czy owłosienie na klatce piersiowej to nie za szybko? 16 lat to jeszcze nie dorosły mężczyzna.

Gość gość
Nie przejmuj się, mój jest też w tym wieku i musi się już golić.

Gość gość
Szesnaście lat to taki wiek, w którym chłopak staje się facetem i nie chodzi tu o charakter, tylko zmiany w wyglądzie. Niedługo będzie musiał się golić na twarzy.

Gość gość
Niedługo mu przejdzie, pewnie rozwija się szybciej niż jego koledzy. Ale to normalny wiek na takie owłosienie, wszystko z nim ok, po prostu potrzebuje czasu, żeby się z tym oswoić.

Gość gość
ja znam 18 latka ktory nie ma zarostu. to dopiero zastanawiajace

Gość gość
Wszystko zależy od poziomu testosteronu,jak ma wyskoki to szybko pojawia się właśnie owłosienie w tych miejscach i jest mocne ale to też spowoduje, że w wieku 30 lat będzie częściowo albo i całkowicie łysy na głowie .

Gość gość
Mąż ma prawie 50 i normalne włosy na głowie, tyle że zaczyna siwieć. A jest owłosiony. A u syna dopiero Zaczyna się pojawiać na klatce. Ma tam kilka włosków. Ma za to owłosione nogi i tego się wstydzi.

Gość gość
Mój syn ma 13 lat i od dawna ma owłosione nogi, widzę, że sporo jego kolegów też ma. Dziwny ten twój syn.

Gość gość
Owłosione nogi i busz pod pachami to normalne w tym wieku. Nie powinien się wstydzić i chodzić śmiało w krótkich spodenkach. Jest facetem i powinien być dumny że za kilka lat będzie miał włosy na klasie.

Gość gość
Przyzwyczai się i polubi swoje owłosienie. A busz pod pachami u chłopaka normalny widok.

Gość gość
Owłosione nogi u faceta to normalne. Nie powinien niczym się przejmować. A busz pod pachami dodaje męskości i sprawia, że mężczyzna jest atrakcyjniejszy.

Gość gość
Dokładnie, lekko spocony facet z wystającymi włosami spod pach to naturalny widok. Facet to facet, a co do włosów na nogach to jak chłopak w takim wieku ich nie ma to dziwne. One są bardzo męskie.

Gość gość
Chłopak w tym wieku powinien być dumny, że staje się mężczyzną. Mam o rok starszego syna, który uważa, że jest bardzo męski z owłosieniem. U każdego dojrzewanie zaczyna się w różnym wieku. Niektórzy chłopcy w wieku 16 lat już zaczynają się golić na twarzy. Głowa do góry! To normalne.

Gość gość
To normalne w tym wieku. Większość jego rówieśników ma owłosione nogi. Trzeba z nim spokojnie porozmawiać.

Gość gość
Może u takiego młodziaka nie wygląda to zbyt estetycznie (mało modzieńczo i sportowo) ale na to nie ma rady. Są faceci którzy przez całe swoje życie są na klatce gładcy jak mysz i to też nie jest fajne ;).

Na pewno nie jest to za wcześnie. Powiem tak z czasem do tego dorośnie. Daj mu trochę czasu. Najlepiej niech Twój mąż porozmawia z nim szczerze. Myślę, że tego potrzebuje.

Gość gość
Kryptogej, mowie Ci...

Gość gość
To raczej normalne w tym wieku. Jest już prawie dorosłym mężczyzną, więc tak powinnaś go traktować.

Gość gość
bez osadzania czy oszczerstw, jedyny chlopak w moim otoczeniu ktory wstydzil sie owlosienia w tym wieku okazal sie byc gejem. nie wiem czy jest w tym jakis zwiazek, ale moze...

Gość gość
potrzeba mu męskiej rozmowy - poproś męża i tyle. ja ją przeprowadziłem z synem jak miał 16 lat, nie wstydził się owłosienia, mocno owłosione nogi, pachy, ciemne włosy pod pępkiem czy owłosione jaja i tyłek - męska rzecz, trzeba być dumnym że ma się zarost tu i tam. niech mąż porozmawia o dojrzewaniu, seksie bo jak wiem to w wieku 16 lat już męskość na widok ładnej panienki potrafi się wyprężyć ;)

Gość gość
nie jest za wcześnie na owłosienie, porozmawiaj z nim

Gość gość
jego rówieśnicy pewnie już od dawna mają włosy w różnych miejscach, ja w jego wieku zaczynałem golić się na twarzy

Gość gość
Jak matka uważa że jest to nienormalne to syn się wstydzi. Wprowadzasz go w kompleksy kobieto..

Gość gość
niedługo będzie dorosły, wszystko jest normalnie, niedługo się oswoi

Gość gość
w jego wieku? nie jest za wcześnie

Gość gość
Głupia matka, nie widzisz e osób odpowiedziało ze to jest normalne?! Sama spędzasz go w kompleksy, ogarnij się kobieto.

Gość gość
faktycznie, 16 lat to trochę za mało na włosy na klacie