Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stoi pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem troche zmartwiona zyciem sexualnym z moim partnerem. Ostatnio ma problemy z erekcja, na poczatku wszystko super potem zaczynamy to robic i jemu opada. Mowi ze to przez upal, ze Robi mu sie zagoraca i to jest powodem braku utrzymania erekcji. panowie mozecie mi pomoc ? Czy vos takigo jest mozliwe? Zaczynam sie martwic ze to ze mna cos nie tak i mu sie nie podobam...

Gość gość
to nie liż mu siusiaka przed seksem

Gość gość
chyba to ostatnie autorko

Gość gość
Za dużo potraw z kurczaków, ogólnie białe mięso powinno być be przy braku erekcji.

Gość gemerka
Może jest po prostu zestresowany? Czy rozmawiałaś z nim o tym? Mój również miał taki problem jakiś czas temu.Okazało się,że jest to właśnie ze stresu. W pracy mieli zwolnienia i bał się,że również straci pracę. Przez to nie układało nam się w życiu intymnym...poza tym w pewnym wieku mężczyźni rówineż mogą mieć takie problemy .Niekoniecznie problem jest w Tobie.Moze na razie nie wysyłałabym go do lekarza bo jednak faceci reagują na to często bardzo alergicznie ale niech spróbuje sobie ziołowych środków.

Gość gemerka
No i używał Goman. Działa mniej więcej tak samo jak słynna niebieska tabletka z tym,ze nie jest na receptę.

Gość gość
Dzieki za szczerosc

Gość gość
Weź nazbieraj skrzypu polnego i podawaj mu codziennie do picia przez miesiąc.

Gość gość
Moze cos bierze

Gość gość
Matko jak ja mu zaproponuje tabletke to on chyba sie zalamie. Jest strasznie dumny jesli chodzi o te sprawy. Co prawda ma 42 lata ale byl i jest bardzo aktywny sexualnie i takiego problemu nie bylo nigdy a nawet na odwrot bo ja nie nadarzalam za jego apetytem. I teraz to takie stresujace i niewiem czy on klamie jak mowi ze to przez goraco czy cos innego mu sie dzieje

Gość gość
Zmień chłopaka, bo ten twój już się nie poprawi. Jak fajka mu nie stoi to na śmieci się nadaje.

Gość gość
Pewnie pedał.

Gość gość
Niedobór testosteronu. Uważam że przyczyną jest zła dieta. Ale teraz we wszystkich produktach spożywczych występują estrogeny zabójcze dla mężczyzn. Skutkiem jest niemoc.

Gość gemerka
Kochana tak nie ma lekko. Nie ma co zamiatać całego problemu pod dywan bo bedzie jeszcze gorzej. problem jest i jeśli chcecie aby dalej Wam się dobrze układało trzeba go rozwiązać. Wiesz- mój również niezbyt dobrze to przyjął. Również ma bzika na punkcie swojej męskości. Wszystko jest jednak dla ludzi i jednak tabletka może się okazać dla Was zbawienna. Zacznij jakoś delikatnie. Nie wspominaj mu nawet o seksuologu bo się zlisi ale na przykład podsuń mu jakiś artykuł albo statystyki, które mówią o tym,że w pewnym wieku jest to coraz częstszy problem. Wspomniany przeze mnie goman nie jest taki tani ale tabletka działa. Kosztuje za jedną z tego co pamiętam ok 20 zł. On bierze to jakieś 2 godziny przed stosunkiem.

Gość gość Marcin B
Ja miałem podobny problem, to znaczy, abo nie stał, albo stał i opadał. Mi pomógł iqman.

Gość Dawidone
Spróbuj może kupić tabletki iqman, ja też z pół roku temu miałem problemy z ereckją i w moim przypadku pomogły

Gość gość Patryk
Najprostszy sposób, to uważam ten jaki i mnie pomógł, też miałem problemy z erekcją, kupiłem iqman i po 3 miesiącach nie mam już najmniejszych tego typu problemów...

Gość gość
mój jest w podobnym wieku podobnie działał na niego upał i inne czynniki przeszło bez tabletek działa jeszcze lepiej

Gość gość
Tak jak w menopauzie u kobiet, tak i w andropauzie dochodzi do spadku poziomu hormonów płciowych, w tym przypadku męskich androgenów, głównie testosteronu. Znaczny spadek poziomu tego hormonu we krwi mężczyzn powoduje spadek witalności, obniżenie jakości życia, zwiększoną wrażliwość na stres, problemy z potencją. Tym objawom menopauzy męskiej towarzyszy niepewność i nerwowość.

Gość gość
Zgadzam się, z tobą, jak też zastosowałem iqman i obecnie uważam, że nie ma lepszego środka na potencję, jak właśnie te tabletki

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i mam jak najlepsze zdanie na ten temat. W końcu seks jest możliwy i zadowalający.

Gość gość
Żeńszeń cynk selen