Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag1900

Moja bratowa syfiara

Polecane posty

Gość Ag1900

Niby odkurza , ale podłogi nie myje miesiącami Dziecko ma 2 latka a ona jeszcze nie nauczyła go sikac do nocnika nie gotuje - musi to robic mój brat moje dziecko pije tylko wodę a jej dziecku trzeba gotować kompoty bo przyzwyczaiła go do słodkiego zamiast zająć się domem i dzieckiem to ona po pracy jeszcze ciągle przynosi do domu segregatory i w domu jeszcze pracuje karierowiczka

Gość gość
buahahah hahahah, buahah hahahhaha nie zes/rasj się pod siebie, buahaha, hahahahah

Gość gość
daj spokój bo to już nudne się robi,idź sie lecz do psychiatry albo cos

Gość gość
są ludzie i ludziska ale urodzić sie krzeslem to już inna sprawa. współczuć tylko bratu...

Gość gość
Agniesiu o mnie to napisałaś? Kaśka. Wiesz,że na was leję z góry i mozesz mnie w dup/ę pocałować, ty i twoja matunia, boli was ?To idzice do apteki po masć na bół d/upy.

Gość Ag1900
kurczę no nikt się ze mną nie zgodzi?? jak można miesiącami nie myć podłóg?? moja mama która opiekuje się ich dzieckiem musiała kiedyś umyć jej ta podłogę bo aż się kleiła z brudu , a że dziecko 2 latka jeszcze w pampersie??? moja ma 14 miesięcy i już ją uczę do nocnika

Gość gość
oj oj, ja mojego starszaka uczyłam jak skończył 2 latka, młodszego jeszcze nie, ale może zaczne, ma 16 miesięcy i co ty na to?

Gość gość
To idź dalej uczyć swoje dziecko.

Gość gość
Moje dziecko jak się urodziło to poszło do gimnazjum

Gość gość
Pewnie brat z brata maja kase a Ty jestes typowa baba siedza na utrzymaniu faceta i prosisz go o byle drobne na podpaski

Gość gość
Mam swoje pieniądze, pracuję na 1/2 etatu, dziecko zadbane i super się rozwija , w domu mam posprzątane a mój mąż ma zawsze zdrowy i ciepły obiad jak wróci z pracy

Gość Ag1900
Mam swoje pieniądze, pracuję na 1/2 etatu, dziecko zadbane i super się rozwija , w domu mam posprzątane a mój mąż ma zawsze zdrowy i ciepły obiad jak wróci z pracy

Gość gość
No to powinnas być szczęsliwa skoro tak ci się wszystko super układai zamiast obgadywac bratowa może jej pomożesz i umyjesz jej tę podłogę :) Albo napomkniesz bratu w końcu jest dorosły i tez brudzi w tym domu, mógłby po sobie sprzątać:)

Gość gość
Znowu ta idiotka. Ile razy będziesz te same tematy zakładać? Napisano Ci już, że jesteś zazdrosną kretynką a Ty dalej swoje.