Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne odczucie w stosunku do partnerki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18 lat i partnerka również tyle. Jesteśmy ze sobą 4 miesiące, dużo się wydarzyło w związku (umarła jej mama) bardzo wspierałem i ogólnie zawsze ją wspieram szanuje i w ogóle. Sprawa wygląda tak że zaczeliśmy wkraczać w życie erotyczne. Wszystko się dzieje u nas w związku każda pieszczota erotyczna itd. Z pierwszym razem mamy czas bo i tak się to stanie. Problem polega na tym że ona była wcześniej rok w związku z chłopakiem którego nienawidzi. Zapewniała mnie wcześniej że ze mną wszystko od nowa w życiu erotycznym. Że z nim nic nie chciała on próbował na siłe. Aż się dowiedziałem że jednak ulżyła mu ręką oraz on robił jej dwa razy minetke (którą ona opisała że to nic szczególnego ponieważ ją to brzydziło) i że ona tego nie chciała. A ze mną widać że chce wszystko bardzo mi zaufała itd. Tylko że mam taki problem że mnie to boli że mimo że nie chciała to mu się w jakiś sposób oddała. Wiem że ona żałuje tamtej znajomości ale mnie to poprostu w środku boli.. Nie wiem jak to wyrzucić z siebie ponieważ bardzo mi na niej zależy oraz jej na mnie też bardzo na długo. Ogólnie to ona nie robi nic sama na złość tylko wszystko razem itd. Co ja mam myśleć o tym ? Jak to z siebie wyrzucić. Dodam że nie jestem jakąś dupą tylko poprostu mam niesmak. Proszę o opinie i rady pozdrawiam.:)

Gość gość
Jezeli to prowo to takie śliczne i dopracowane rzec by mozna kobiece wręcz, ze az nie moge sie oprzeć :P Kochaj i nie myśl za duzo ...myślenie odbiera przyjemność bliskości:) Pozdrawiam