Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak stalej pracy wiek 35 i ciagle odkladanie macierzynstwa na pozniej

Polecane posty

Gość gość

macie podobna sytuacje? Pracuje dorywczo, na smieciówkach, znaleźć prace na etat -nie ma szans, ciagle odkladam mysl o dziecku, ale lata lecą, co robic? przeciez nawet macierzynskiego miec nie bede w razie co

Gość gość
Ojciec dziecka pójdzie na macierzyńki

Gość gość
za pózno daj sobie spokój ,macierzyństwo jest zupełnie inne niż to co piszą w necie i co tvn pokazuje ,to udręka. Ja mam to za sobą ,a jkestem w Twoim wieku,córka ma 13 lat,kocham ja bardzo ale ile krwi mi napsuła to ja jedna wiem.

Gość gość
nie odmowie sobie jednak sprobowania uroków macierzynstwa:) mimo, że u ciebie kiepsko poszło

Gość gość
Albo się decydujesz teraz i przebiedujesz kilka lat, albo rezygnujesz z myśli o macierzyństwie. Późna ciąża nie jest wcale taka fajna, zwłaszcza pierwsza. Masz teraz ostatni dzwonek na większą szansę ciąży bez ryzyka. To twoje życie, twoje ciało i musisz zdecydować sama.

Gość gość
nie wiem czy wybaczylabym sobie na starosc brak dzieci samotnosc brak wnukow ponuro to wyglada

Gość gość
masz 35 lat i odkładasz macierzyństwo ? na kiedy ?myslisz ,ze hop siup i odrazu w ciaze zajdziesz?

Gość gość
A chociaż kandydata na ojca masz?

Gość gość
Możesz założyć działalność, wtedy należy Ci się maciezynski... No jak masz 35 lat to już ostatni dzwonek

Gość gość
Wiesz jak nie teraz to kiedy, z zajciem w ciaze bedzie juz trudniej...

Gość gość
Ja odkąd skonczylam szkole średnia pracuje, juz 8 lat, w jednej i tej samej firmie, od początku na etacie. Mam dziecko, mialam maciezynski, po nim wrocilam bez problemu do firmy.

Gość gość
Ja urodzilam pierwsze dziecko7 miesiecy temu, tydzien przed swoimi 40. urodzinami. Odkladalam macierzynstwo bo nie mialam odpowiedniego partnera, az do niedawna. Ja jestem zdrowa choc hmm... nie najmlodsza ;) dziecko rosnie szczesliwie. Jestem szczesliwa.

Gość gość
taaa a dziecko ma babcię zamiast matki

Gość gość
taaa a dziecko ma babcię zamiast matki x bez przesady,ja tez mam tyle lat i lepiej wyglądam niz jak byłam zupełnie młoda

Gość gość
Też znam kobity rodzące w wieku 40 lat i nawet trochę później pierwsze i jest ok :) Ja bym nie czekała na tzw. lepszy czas. No chyba że nie jesteś po ślubie i ledwo wiążecie koniec z końcem? Napisz coś więcej...

Gość gość
to chyba ostatni dzwonek na zajście w ciążę w tzw. młodym wieku ;D