Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 msc dla faceta cos znaczy?

Polecane posty

Gość gość

spotykamy sie 3 msc, nie wchodzily w gre relacje kolezenskie, lozko po niecalych 2 msc, teraz facet lat 28 robi co chce, spotyka sie ze mna twierdzi, ze mu jakos zalezy ale w weekendy wychodzi ze swoimi znajomymi, przeprowadzil sie do Lodzi wiec w weekendy wraca na stare smieci do znajomych, odzywa sie jak ma ochote, na poczatku byl inny.. czy ja moge od niego cokolwiek wymagac?

Gość gość
A możesz sprecyzować jak często się odzywa i czy ty się do niego sama też odzywasz? Czy każdy weekend wyjeżdża żeby się spotkać ze znajomymi? Rozumiem że przeprowadził się do łodzi i ty tez w tej łodzi mieszkasz? Jak często się widzicie i jak spędzacie czas. Z tego co napisałas cięzko cokolwiek wywnioskować.

Gość gość
jak sie poznalismy kontakt tak czesty, ze az meczacy, potem mniej optymalnie, codziennie na dzien dobry, dobranc i w ciagu dnia pare teraz w weekendy potrafi sie nie odzywac cala sobote i nic sobie z tego nie robi, bardzo czesto wyjezdza

Gość gość
skoro codziennie się odzywa kilka razy dziennie to chyba super

Gość gość
tak sie odzywal, teraz nie, raz sie odzywa raz nie, ostatnio na weekend zamilkl w poniedzialek twierdzac ze myslal ze zgubil telefon a on wypadl u kolegi w aucie i w poniedzialek go odzyskal

Gość Nie budzaca zainteresowania
Chyba niekoniecznie, ja znam faceta od 3 mcy a nawet mnie nie pocalowal. Na poczatku dlugo i ciekawie gadalismy przez telefon, a teraz krotko i o p*****lach.