Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ineedyou21

Co jest z nim nie tak?

Polecane posty

Witam...mam pewien problem...a mianowicie od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i od razu coś zaiskrzyło.Zaczelismy się spotykać spedzać duzo godzin ze sobą ...spacery,pikniki noce pod gwiazdami zawsze marzyłam by przeżyć coś właśnie takiego ponieważ moja przeszłość jeśli chodzi o innych mezczyzn nie była wspaniała zawsze byłam poniżana szczególnie przez byłego meza...wracając do tematu Jarek za każdym razem jest dla mnie czuły opiekunczy wspaniale sie ze soba czujemy i tu zaczynaja sie schody ponieważ gdy spotkania sie koncza staje sie calkiem innym czlowiekiem nadal bardzo mnie szanuje lecz twierdzi ze nie moze zaoferowac mi zwiazku poniewaz juz kilka razy zostal zraniony...mowi ze nie chce robic mi nadziei.Nic z tego nie rozumiem chodzimy za reke przytulamy,całujemy mówi mi jaka jestem piękna jak dobrze mu przy mnie a woli zostawić to tak jak jest bez zwiazku ...czy to ma jakiś sens? Juz raz zakończyłam to bo bardzo zabolały mnie jego słowa lecz po dwóch dniach ciszy napisal ze bardzo za mna teskni ze nie potrafi tak beze mnie ...wybaczylam bo tez bardzo przywiazałam sie do niego rodzi sie we mnie uczucie lecz bronie sie przed tym rekami i nogami choc nadal sie spotykamy i nadal jest tak pieknie... Czy to mozliwe ze on na prawde nic nie czuje? przeciez to nie jest normalne skoro nadal chce mnie widziec i spedzac ze mna czas..dotykac i calowac...Powiedzcie mi Kochani jak to wygląda z boku ? i co powinnam z ta sytuacja zrobic bo sama juz wariuje.Dziękuje za jakiekolwiek porady.Pozdrawiam

Gość gość
Skoro nie chce związku, to niech spada i nie zawraca Ci gitary.

co wy ludzie jesteście wciśnięci w takie sztywne ramy ? :) Więcej plastyki, można sie spotykać ze sobą i mieć fajnie, poco komplikować to jakimiś definicjami związku, partnerstwa ?

Gość gość
plastyke to sie ma w podstawowce chlopcze wyzej

Dokładnie ...albo sie czegos chce albo nie... nikt chyba nie chce zyc na 50 % choc i takie przypadki sie zdarzaja

Gość gość
bo on po prostu chce bzykać bez zobowiązań stąd te gadki o zranieniach i niby czemu ty masz być tylko czasoumilaczem za karę że inna go zraniła?