Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ma hopla na punkcie samochodów proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

mój facet cały swój czas traci na siedzenie na różnych portalach, które oferują różnego rodzaju samochody. od tych w zasięgu kieszeni zwykłego Kowalskiego, ale też takie, gdzie są samochody za grube pieniądze. mój chłopak ma prawo jazdy, ale nie ma samochodu. miał kiedyś samochód, który dostał ojca na naukę jeżdżenia, jakiś stary Opel, ale miał kolizję/wypadek, no i auta już nie ma. dorabia za grosze, nie wyciąga nawet 1000zł miesięcznie. bywa, że w ogóle nie pracuje. mieszka z rodzicami. mamy 21 lat. siedzi i wysyła mi linki kiedy nie możemy być obok siebie, bo ja np. muszę w domu coś zrobić, a jak jestem np w podróży i piszemy, to to samo. ciągle linki, podniecanie się samochodami pseudo wyścigowymi, które moim zdaniem są słabe. próbowałam go ripostować, że są brzydkie, że wiocha i że nie podobają mi się, żeby zrozumiał i przestał mi wysyłać, ale nic. dalej wysyła. coraz częściej zastanawiam się nad tym, że chyba nasz związek jest pomyłką. nie spędzamy ze sobą już większości czasu, bo on nie ma czasu. jak jestem u niego to on gierki, komputer, samochody. i tylko tyle. co robić?

Gość gość
dodam, że ja go nie zadręczam nowościami kosmetycznymi, ilościami pudru w szufladzie, albo nowościami i gazetkami z rossmanna itd.

Gość gość
No cóz może poprostu ma taka pasje albo ma jakieś pieniązki i chce je rozsądnie zagospodarować ? nie przypuszczałaś ze mógł miec na zbyciu troszkę gotowki i chce coś kupic ? Ja pamietam jak sam szukalem samochodu siedziałem ze 2 tygodnie na roznych forach zakladając nowe tematy i patrzac na opinie ludzi , szukałem auta rodzinnego a moj wybor padł na avensisa II generacji ;) może on porpostu chce abyś Ty za niego zdecydowała, napisz że ktoryś Ci sie podoba a może za tydzien podjedzie pod twoj dom własnie ten samochod