Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

Test osobowości rozwiążcie

Polecane posty

Gość MaggieMagMag
INTJ

Gość gość
Odpowiedzialam na wszystkie pytania ale zeby zobaczyc wyniki testu musialabym podac moj email, sorry Ale nie rozdaje go byle gdzie. Bez sensu

Gość gość
Tak i wyslij smsa za 30 zł, dzieki

Gość gość
A nawet jak trzeba podać maila to i tak ta strona mi smierdzi bo jest zbyt starannie zrobiona jak na darmowa a pod spodem są "warunki użytkowania" czyli już pewnie gdzies ukryte jest płacenie i jeszcze Ty robisz tu reklame. Nie rozwiazujcie tego

Gość gość
No i miałam racje. Punkt 9.1 na tej stronie ,wystarczy na dole strony wejść w warunki uzytkowania, oczywiście małym druczkiem "Wypowiedzenie umowy Klient może zawrzeć z Serwisem IQ Elite umowę o charakterze odpłatnym (umowa odpłatna) oraz umowę o charakterze nieodpłatnym (umowa nieodpłatna). Umowa nieodpłatna powstaje z chwilą rejestracji Klienta w Serwisie IQ Elite. Klient jest w każdej chwili uprawniony do wypowiedzenia umowy nieodpłatnej bez podania przyczyny. Wypowiedzenie członkostwa następuje poprzez kliknięcie łącza „Zamknij konto“ w menu „Konto“ na stronie internetowej Serwisu IQ Elite. Serwis IQ Elite uprawniony jest do wypowiedzenia nieodpłatnej umowy z terminem wypowiedzenia 14 dni. Niezależnie od powyższego Serwis IQ Elite jest w każdej chwili uprawniony do wypowiedzenia umowy w przypadkach wskazanych w niniejszych Warunkach ogólnych, regulaminie oraz umowie. Wypowiedzenie odpłatnej umowy (tzw. „członkostwa Premium“) musi nastąpić co najmniej na 14 dni kalendarzowych przed upływem danego okresu umownego chyba, że Serwis IQ Elite wskaże inny termin. (patrz ustęp 2 niniejszego punktu „Przedłużenie umowy“). Wypowiedzenie umowy odpłatnej jest skuteczne, gdy nastąpi poprzez złożenie wyraźnego, pisemnego oświadczenia. O ile istnieje możliwość techniczna „wypowiedzenia umowy w trybie on-line“, wypowiedzenie może nastąpić również przy użyciu odpowiedniego łącza na stronie internetowej Serwisu IQ Elite. Dla właściwego przyporządkowania Klienta oraz w celu ochrony przed nadużyciami w każdym przypadku konieczne jest, żeby Klient w piśmie wypowiadającym umowę podał w sposób czytelny (używając WIELKICH LITER) swoje imię i nazwisko, kraj, w którym korzysta z Serwisu IQ Elite, zarejestrowany w Serwisie IQ Elite adres email oraz nazwę użytkownika (ewentualnie przydzielony mu kod). Wypowiedzenie umowy należy kierować na adres:" Fajnie czyli jak nie wypowiemy "umowy" w ciagu 14 dni musimy płacic, niezła podpucha

Gość gość
No tylko szkoda, ze nie napisales od poczatku,ze trezba usunac konto co jest napisane malym druczkiem na koncu strony:P

Gość gość
ściemniasz, robiłeś jej reklame,a teraz tak piszesz :P ale ok, ja tam jestem wyczulona na takie "podpuchy"

gość dziś - nie polecam tej strony, ale gdzie ty masz napisane że jak nie usuniesz konta w ciągu 14 dni to musisz płacić ??? z umowy wynika, ze jak się zarejestrujesz to masz konto nieodpłatne, jest tez opcja premium za którą musisz płacić, pewnie trzeba podać numer karty itp. - i z tego będą ściągać ci opłaty, a jak nie podasz tych danych to z czego mają ci ściągnąć opłaty ???

Gość gość
dobra, ale ja i tak nie bede rozwiazywac jakiegos debilnego testu, a straona musi na czyms zarabiac poza tym jak pisalam wczesniej jest zbyt starannie zrobiona jak na darmowa

Gość gość
Nie wiem czy serwis czy jaki masz w tym interes, srednio mnie to obchodzi, ale podpucha sie nie udala i juz, probuj gdzie indziej.pa

podpucha :-) gdyby moim celem byłaby podpucha to bym z tobą nie wdawał się w dyskusję, ale w tym czasie spamowałbym inne portale, bo jak to mówią czas to pieniądz :-) zamiast testu lepiej czytać posty pravika24 :-)

Gość Argen
1w9 :)

Gość MaggieMagMag
5w4, INTJ