Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyniku testu

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj zrobiłam dwa testy płytkowe. Na obydwóch wyszła jedna kreska. Testy robiłam około godziny 18. Dziś rano, kiedy chciałam oba wyrzucić zauważyłam, że na jednym z nich pojawiła się strasznie blada druga kreseczka. Wydawało mi się, że wczoraj jej nie było. Wiem, że testu nie powinno sie odczytywać po upływie 10-15 minut, ale czy w tym przypadku mogę być w ciąży? Dodam, że test na ktorym została jedna kreska kosztował 12 zł natomiast ten, na którym rano pojawiła się druga 3-4 zł.

Gość gość
Kochana z tymi testami różnie to bywa. Czasem pojawia się druga kreska będąca efektem reakcji które zachodzą w teście. Który masz dzień cyklu? Bo czasem dzieje sie tak przy bardzo wczesnej ciązy-jednym słowem najlepiej potraktować taki wynik jako nie ważny ponieważ ani nie jest potwierdzeniem ani zaprzeczeniem ciązy.

Gość gość
Najlepiej powtórz test jutro z pierwszego porannego moczu i wtedy powinnaś się przekonać:)

Gość gość
To nie ciąża.

Gość gość
Ja miałam bardzo jasna kreskę ok 30 min p o zrobieniu testu. Teraz mam syna. Wiec różnie może być.

Gość gość
Dodam, że tylko na jednym pojawiła sie blada druga kreska. Na dużo tańszym. Drugi pozostał bez zmian.

Gość gość
Te tanie testy nawet mężczyznom wychodzą pozytywne.

Gość gość
Ta blada kreska pojawiła się dopiero po kilku godzinach

Gość gość
i pisze jak byk-robić test rano z pierwszego porannego moczu to nie gwiazdy sobie robią popołudniu, wieczorem jak im wygodnie i maja wszystko gdzieś po drugie- pisze jak długo jest test ważny, ale nie lepiej odczytac po pół godzinie...:/ nauczycie sie czytac ze zrozumieniem:/